Ще загубя ли позиции ако...

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Имам сайт на 1 месец само с една страница.. текст около 1000 думички..

направих малко линк билдин и успях да я докарам до 9 място по основната ключова дума.. думата има около 25 000 търсения месечно.. знам че трябва да я закарам до топ 3 за да има някъв хубав трафик..
момента зареждане на скоростта на сайта е 95% за десктоп и мобилен..

Ако добавям реклами сигурно ще спадне до към 88% някъде.. та това ще се отразили на позициите в търсачката..
 
Последно редактирано:
Как така сайта ти се зарежда на 95%... не трябвали да е 100% :D
 
Мисля, че има за зареждането за декстоп и мобилен.95%, реално има и таблети които са в друга категория. Поне на мен така ми отчита аналитикса.
Пропуснал съм да отбележа че говоря за скоростта на зареждане на сайта!
 
Скоростта за зареждане се измерва в милисекунди. Сигурно ползваш някой инструмент който дава някакви проценти... за какво ти е да го гледаш това?

Имай предвид, че всеки нов сайт получава леко побутване от Google в началото.
 
Всеки инструмент, дали на трета страна, или на всевишния Гошо, може да се манипулира. Сиреч, тежест няма, ако ще и двеста да показва. Гледай на тях повече като на индикатори. Колко показва - значение йок. Реалността е важна, другото илюзия.
 
На гугъл инструмента, не е ли да показва верни данни, може да си го провери от там зареждането. Гугъл ще изпише какво е хубаво да се поправи. Сподели тоя сайт да го видим, пък и малко трафик да ти дадем :D :p
 
Отбелязваме Свети Валентин, а не деня на шегата.
Аз тоя не го познавам, предпочитам деня на шегата да го отбележа преди 1=ви април. не съм станал католик, а една жена се обича всеки ден и повод да се подари цвете съ целувка или специално внимание не би трябвало да е само 14-ти.... Мамка му офтопик :mad: П.П. Аз не съм уеб дизайнер, само се меша където не ми е работата :D
 

Горе