stuklen Well-Known Member 15 Януари 2021 #1 Здраейте, Посъветвайте ме как да потърсия юрист, който да ми напише общо услловия, гдпр и няколко текста свързани с продуктите. Навярно трябва, да е специалист в търговското право. И информация за ориентировачни цени на такъв тип услуга.
Здраейте, Посъветвайте ме как да потърсия юрист, който да ми напише общо услловия, гдпр и няколко текста свързани с продуктите. Навярно трябва, да е специалист в търговското право. И информация за ориентировачни цени на такъв тип услуга.
P PavelAndreev Well-Known Member 15 Януари 2021 #2 Advokatami Pravatami Мисля, че ще свършат работа. По 2-300 лв вземаха по спомен. И аз съм търсил преди време.
Advokatami Pravatami Мисля, че ще свършат работа. По 2-300 лв вземаха по спомен. И аз съм търсил преди време.
tekstmag Active Member 16 Януари 2021 #3 Препоръчвам адв. Красински (089 682 6117). Специалист в темите, които търсите. И мой юридически партньор.
Препоръчвам адв. Красински (089 682 6117). Специалист в темите, които търсите. И мой юридически партньор.