Продава се: Януарско разчистване на домейни и сайтове.

Virosss

Active Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
За съжаление все още не са измислили как да се клонираме, а времето все не стига.... та останаха няколко домейна/сайта, които няма да мога да развивам и реших да разчистя малко.

Ако някой има интерес към някой от домейните/сайтовете, да пусне оферта:
forum.sx (домейн) - изтича скоро, така, че ще трябва да се поднови.
hide.today (сайт) - идеята на сайта е да прикрива реферала. Много елементарно направен и определено има какво да се прави по него. Писан е ако не се лъжа на Laravel
ekniga.info (сайт) - идеята беше да бъде информационен сайт за електронни четци, но не остана време да довърша проекта. Системата е Wordpress с лека custom тема на Thesis.
posterpress.us (сайт) - английски сайт за обложки на филми. Около 4500 индексирани страници. Системата е писана на Code Igniter, ако правилно си спомням. Има някакъв админ панел, но не е дописан и в общи линии е доста гърбав, но става за добавяне на нови обложки. Има горе-долу от 20-40 уникални посещения/дневно.
hosting-catalog.info (сайт) - малък сайт за хостинг с няколко статии в него. Система Wordpress ( изтича в началото на другият месец )

Питанки може да отправяте както тук, така и на ЛС.
 
От: Януарско разчистване на домейни и сайтове.

ако може дай цени , може да си харесаме нещо
 
От: Януарско разчистване на домейни и сайтове.

Ако си харесате нещо, давайте цената, която сте склонни да дадете за въпросният сайт. Повечето вероятно ще ги дам много евтино.
 

Горе