ако някой знае как се прави сайт покажете ми какво ми трябва

teodor

Banned
искам да ви помоля за помощ ако някой знае как се прави сайт покажете ми какво ми трябва БЛАГОДАРЕН ЩЕ САМ ВИ ОЧАКВАМ ДА СЕ ОЗОВЕТЕ И ВСЕКИ ПО МАЛКО ДА МИ ПОМОГНЕ ДА СИ СБЪДНА ЕДНА МЕЧТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОМОЩТА
 
От: здравейте на всички от предприемач

и започни да пишеш грамотно и да ползваш гугъл
 
От: здравейте на всички от предприемач

PHP & MySQL, HTML, CSS, JavaScript, Ajax, software - Photoshop версия ти си избирай, ако искаш и по елегантно Adobe flash ..
 
От: здравейте на всички от предприемач

Като за начало се научи да използваш точки и запетаи.
 
От: здравейте на всички от предприемач

мисля че няма да се справя за това по добре да си го купя някой да ме опъти на някъде ще съм радостен явно приятели няма а и да има то е само за пари
 
От: здравейте на всички от предприемач

Абе кво му писакте на човека как пише...той за помощ моли, а пък вие веднага кусури ще намерите. Еми брато най-лесно е с готова система, като е107 и wordperss. Това са най-лесните готови системи, които можеш да позлваш и имат превод на български език. Освен това, трябва да си купиш хостинг и домейн, кадето да качиш сайта. За хостинг ти препоръчвам host.bg. Ако имаш още някакви питания ми пиши лично :)
 
От: здравейте на всички от предприемач

Още по-прост вариант блог на блогспот - няма хостинги няма инсталации и е на български. Купуваш си едно домейнче, харесваш си едно безплатно темплейтче (как да ти изглежда блога) и си готов. Като казвам блог не значи, че трябва да има вид на онлайн лексикон. Виж блога в подписа ми и може да използваш формата за контакт - с малко указания за час-два си готов.

ПП. Къде е уловката? - няма, трябва да съм пил газ тази сутрин за да очаквам нещо срещу подобна елементарна услуга (за пари е просто абсурдно да говорим)
 
От: здравейте на всички от предприемач

www.uroci.com
Там ще намериш уроци.
Най-добре обаче първо си направи блог.
 
От: здравейте на всички от предприемач

Здравей,

започни да четеш и да практикуваш успоредно. Ще видиш, че за отрицателно време ще наваксаш много, което ще ти даде тласък и към други неща. Винаги така се получава, поне при повечето съм го наблюдавал, не се ограничават с малко учене, искат още и още и обикновено успяват. ;)

Има много програми за правене на сайтове, но не е лошо да имаш усновата, като начало. ;) От А,Б,В се започва винаги. Използвай наръчници, речници и помощ от програмите, с които ще го правиш. ;)

Успехи и тие сме тук да си помагаме. ;)
 
От: здравейте на всички от предприемач

:idea:
Купуваш си една тетрадка, тефтер, обикновени А4 или Moleskine ® (фен съм на последните две) и започваш да си водиш дневник на тема: Как си направих уебсайт.
Когато преминеш през основните неща, ще започннеш да експериментираш с прости html сайтове. После ще понаучиш малко основи на пхп, а след това ще започнеш да експериментираш с готови системи (WordPress, Blogger). Ще видиш неусетно как ще започнеш да предлагаш и използваш интересни решения.
Ако водиш редовно дневника и тогава пуснеш един сайт със съдържанието - без много занимавки ще започне да генерира поне 1 МРЗ (Минимална Работна Заплата, не mp3) всеки месец от реклама.

Успех!!!
 

Горе