видяхте ли новия xbox на майкрософт?

Беджев Стил

Well-Known Member
Това нещо ще преобърне пазара нагоре с краката
Никога досега майкрософт не са правили нещо толкова иновативно, досега само са крали, сега са първи на пазара с тази твхнология
 
От: видяхте ли новия xbox на майкрософт?

http://www.investor.bg/hai-tek/350/a/s-noviia-xbox-microsoft-vleze-vyv-voinata-za-svobodnoto-vreme-na-klientite-151408/

имам предвид конкретно управлението на интерфейса с жестове, което се пуска за първи път на пазара и е взето направо от фантастичните филми .
Ще се наложи ли това както тъч скриините и може ли да преобърне целия пазар нагоре с краката ?
 
От: видяхте ли новия xbox на майкрософт?

Тази статия от кога е? Или е стара или автора си няма и ни най-малка представа от конзоли. Жестовете при xbox се разпознават много отдавна. Хората за курсови задачи ползват кенетика по университетите от край време. Гласовите команди ги има и в ps4. А като се замисля защо да махам като идиот, като мога да ползвам тъч пада на PS4 за навигация и т.н. ..
 
От: видяхте ли новия xbox на майкрософт?

Ексбокс е уиндоус във кутия.... не ти трябва.... ексбокс е за развлечение и игри, докато плейстейшън е за игри и развлечение ;) (+ много по-мощен)
 
От: видяхте ли новия xbox на майкрософт?

Статията сигурно е отпреди повече от година.
Кинект имаше като опция и за предишния xbox 360.
За Xbox 1 отначало беше част от пакета, после пуснаха версия без Кинект, щото вдигаше цената със $100 отгоре на тая na PS4, коет им изигра лоша шега.

Това че PS4 бил много по-мощен са градски легенди. Има малко по-мощно GPU, което при някои игри позволява по-висока резолюция и повече ефекти. Но X1 си има други хардуерни предимства и доста игри на него вървят с малко по-висок fps.

X1 има повече и по-добри ексклузивни игри.
 

Горе