Предлагам: ви контра дропшопинг

deffnews

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Или иначе казано да продавате при мен. Интересно нали? И сега следват подточките

  • Отварям интернет заигралник за дрехи, дрехи, дрехи втора употреба.
  • Ще се предлагат предимно висококачествени артикули - 70% без или с незабележими следи от употреба, 20% с пренебрежителни следи от употреба 5% със следи от употреба. Трите категории ще имат собствени и отделни сайтове.
Това е което трябва да знаете засега. Подготвил съм игри, промоции, забавлeния и реклама.

Имате време докато довършат уеб страницата, която е обещана за 24.08.2021 / След това ще имате допълнително още седем дни, тъй като първите 14 дни след пускането на сайта онлайн няма да се продава.

Ако предлагате при мен, дрехите трябва да бъдат собственоръчно или под ваш надзор изпрани, изгладени, в приличен вид и подходяща снимка. Ще ви предложа няколко шаблона, от които да си избирате.

До 01.09.2021 всеки включил се (не повече от трима) ще получи уникален XtraitONE купон (дигитален или материален, по свой избор) с който ще може да предлага в продължение на 24 дни без cut.
 
Последно редактирано:
Бате ти вчера пусна магазина, днес дропшипинг, първо поиграй в бизнеса известно време, тогава разгръщай.
 
01.08.2021 мина отдавна.
Хубавите работи стават бавно.
Нямате си идея какви неща събирам.

Последните два удара са супер мега яка new retro ученическа чанта ZIGZAG, и като казвам супер мега е супер мега. Взета за 3 лв - без драскотина.
И супер гига мега :) спортно елегантно куфарче KSJ на което с маркер с много красив почерк е изписано V. Anand. Ти представяш ли си това куфарче да е било в ръцете на Вишванатан Ананд.
А и да не е било - все тая. Взето срещу неработещ телефон с копчета NOKIA.

Изобщо ще правя die hard колекционерски сайт. Много неща съм подготвил. Нямам капацитет за масова търговия. Покрай обичайните неща отбирам такива интересни и различни. И сега следващите няколко седмици ще форсирам, дано още поне още 3-4 седмици да не затворят битаците. Отделно ще направя каталог на действащите битаци в България, което се обзалагам че и да се убиеш в интернет няма да намериш информация.

Въобще макар и малко на брой последния месец взех много хубави и интересни неща. Взех едно яке пролет-есен и ако му сложа етикет не можеш да го различиш от ново. Aberdeen waterproof лимитирана колекция. Директно мога да го сложа Outlet само че ще си го запазя за мен.
 
Махай се от форума, трол гаден. Дразниш всички и си адски неприятен.
Стига бе, толкоз рано в събота сутрин ли ковидяса. Ти да не работиш нощни смени нещо?

 
Последно редактирано:
Махай се от форума, трол гаден. Дразниш всички и си адски неприятен.
@PavelAndreev
Коментар, човеко дай коментар. Нестандартното ми мислене и поведение вероятно карат такива закостеняли мозъци да им се струва, че си измислям, което е логичен извод.
Може да съм поукрасил тук-таме, но не съм си измислил нищо, нито съм излъгал. На ти снимката с чантите - яж.

Да ти снимам якето от колекцията на Абърдийн искаш ли? Да ти пусна ли сайта да видиш колко д/г струва едно яке. Аз знам че не си я чувал тази марка, ама все пак... Може пък да искаш да ти снимам една тениска надписана от завършване на випуск 2006-та в някакъв техникум казано на БГ в Брюксел, където може да са се подписали евентуално и видни дейци в момента.

Или пък да ти снимам тениска на САМАРКАНДА - това е движение базирано в Италия и тази тениска ако ще да преровиш всички магазини в България едва ли ще я откриеш. И т.н.
 
И без фирма нали
 
И без фирма нали
Аз искам само да си регна име на марка. Не за търговия. Не търговски продукт. Много ме съмнява, че трябва да имаш фирма. Аз малко от малко се разрових за някои неща как стоят точно. Абсолютно съм бил прав и в темата за кредитите.

Но като си се включил ми се искаше да те питам какви са били кеофициентите Меси да отиде в ПСЖ, а Роналдо в МанЮ
 
Аз не съм буки де да ги знам
 

Горе