две задържани поръчки

От: две задържани поръчки

Няма нищо странно - някой от UK се опитва да купува през PayPal без пари (като изпратят стоката отказват плащането, но това не им пречи да си вземат стоката).

Може първо да се е опитал с празна дебитна карта.
 
От: две задържани поръчки

Как така може да се откаже плащането по Пей Пал? Това не ми стана много ясно. Ако пратя стока на някой и той си я получи, може в един момент да ми анулира плащането ли? Ами ако вече съм изтеглил парите? А няма ли някаква защита за търговеца, то така всеки може да си поръчва и да анулира?
 
От: две задържани поръчки

Търговецът на практика няма защита (на теория може да покажеш документите от куриера, чрез който е изпратена стоката, но не съм сигурен дали става винаги).

PayPal имат добра реклама (по-точно предполагам, че е добра - не съм я чел), в която убеждават търговците, че няма да имат проблеми, но аз много се съмнявам в това:
PayPal убеждава търговците, че клиентите няма да ги мамят
 
пейпал пази повече клиента отколкото търговеца обаче е много ползван и се самоограничаваш като търговец ако избереш да не приемаш плащане през него от време на време ще пиеш по една студена вода но това са рисковете на всеки бизнес...
 
От: две задържани поръчки

Е ок но има ли някакъв период за това, да не се окаже че са ми превели 500 долара примерно и след 3 месеца хоп ми ги няма и ако си ги изтеглям евентуално тогава какво?
 

Горе