домейн + дизайн (skiresorts.bg)

Choco

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Продавам проект за уебсайт (домейн + дизайн). Замисълът на сайта е каталог за български ски курортки, където срещу годишен абонамент се включват хотели, заведения, магазини и други обекти в даден регион.

Домейнът http://skiresorts.bg е регистриран преди малко над 3 години ( 20/11/2008 ) и е платен до 12/11/2012. Името му поне за мен е доста добро и е подходящо за SEO за чуждестранни туристи, които проявяват интерес към курортите в България.

Дизайнът е правен за този проект. При покупката ще получите .PSD файловете, от които е нарязан темплейта. В момента на http://skiresorts.bg можете да видите дизайна, който е вкаран в Joomla с тенденцията да се доразвие.

Преди време фирмата, в която работех, поддържаеше подобен тип регионално-тематични сайтове и като цяло смятам, че има хляб стига да има нужния PR, който да се занимава с набиране на обекти.

Цената на проекта е 1 000лв (домейн + дизайн + текущата система). Начини за плащане Epay, банков път.<br/><br/>

Нова цена 500 лв. /19.03.2012/

Поздрави !<br /><br /> Домейн Име | URL: skiresorts.bg<br /><br />Приблизителна Цена: 1000 лв.<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 20.11.2008 / 12.11.2012<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Page Rank: N/A<br /><br />Уникално Съдържание: Няма Съдържание<br /><br />Система: Опън Сорс<br /><br />Дизайн: Къстъм<br /><br />Начини на Плащане: Epay, банков път<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />
 
Последно редактирано:
От: домейн + дизайн (skiresorts.bg)

Здравейте,

Сайтът няма приходи, защото не е развиван. Както съм написал продавам домейн + дизайн. Бих предпочел да ги продам заедно, защото дизайна е правен специално за този сайт и не е особено подоходящ за други проекти.
 
От: домейн + дизайн (skiresorts.bg)

CMS-a може да бъде надграден спрямо функционалността, която желае купувача. Joomla-та, която съм конфигурирал е илюстративна за дизайна, който продавам заедно с домейна. Не обвързвам никой да я ползва ако не му харесва. Ще предоставя .PSD на базата на което лесно може да надгражда по-спефична визия на модули и компоненти за платформата.
 

Горе