Продава се: домейн, фейсбук страница и лого на 123nameri.com

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте колеги,
Публикувам обява за продажба на домейн 123nameri.com, фейсбук страница с малко над 14 000 фена към него и лого (което може да се преработи според вижданията на купувача).
Преди време към домейна имаше сайт, който беше афилиейт към Grabo.bg. И то беше един от най-печелившите афилиейти от подобен принцип на Грабо. За да придобиете представа - имало е месеци, в които съм правил по 800 лв печалба без да правя почти нищо, освен да публикувам оферти във фейсбук страници. Само че Грабо си спряха афилиейта и сега домейна си стои в мен. Има някакви линкове. Имах идея да му вържа един сайт и пак да е на афилиейт принцип, ама засега само така си стои.
Може да е летящ старт за някой, който е решил да прави нещо подобно.
Домейнът изтича на 21.05.2022.
Не бързам с продажбата, тъй като както казах имам идея за всичко това, но трябва да си освободя време и пари, за да задвижа нещата. А през това време, ако някой прецени, че идеята си струва и би искал да инвестира в нея, може да ме контактне с предложение.
Ако преценя, че предложението си струва, си стискаме ръцете, ако не - след време ще вдигна сайт, ще вържа афилиейт акаунти, ще го разработя и пак ще го пусна тук. :)
Връзка с мен - ЛС.
 
Последно редактирано:
Щото не им се плаща. Това е БГ действителността. Всеки иска да даде веднъж 10 000 и после цял живот само да къпе...
 

Горе