домейн autoword ..

genchosam

Well-Known Member
Рейтинг - 98.9%
90   1   0
От този момент отварям търг за домейна autoword . eu с начална цена 5$ минимална стъпка 1$.
Купи сега 25$

Към акаунта в icn има още два домейна подарък (ipernik .eu / mptri . eu)
Край на търга 48 часа след последния натдал.

Имам и още два домейна за продаване kurorta(dot)info (godaddy) / marzel(dot)org (namecheap). Предлагайте цени :)<br /><br /> Домейн Име | URL: autoword.eu<br /><br />Приблизителна Цена: 50<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 31.08.2011/31.08.2012<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Уникално Съдържание: Няма Съдържание<br /><br />Система: N/A<br /><br />Дизайн: N/A<br /><br />Начини на Плащане: Банков превод, epay.bg , Paypal<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />

Последно редактирано:
От: домейн autoword ..

Добре де, искаш по-висока цена от 15лв., а всъщност ще ги оставиш да се дропят, не мога да разбера каква е идеята?
Според мен последния ти пост обезсмисли цялата тема, така никой няма да се навие да купува, а ще изчака дропа...
По-добре си пусни нова тема с един търг и една минимална цена да речем 20-30лв. и фиксирани дати и виж дали ще има интерес.
Домейна е хубав, добре е че даваш и подарък към него, регистратора съква здраво, но това е преодолимо, има си трансфери за целта...
Успех с продажбата...

Последно редактирано:
От: От: домейн autoword ..

Добре де, искаш по-висока цена от 15лв., а всъщност ще ги оставиш да се дропят, не мога да разбера каква е идеята?
Според мен последния ти пост обезсмисли цялата тема, така никой няма да се навие да купува, а ще изчака дропа...
По-добре си пусни нова тема с един търг и една минимална цена да речем 20-30лв. и фиксирани дати и виж дали ще има интерес.
Домейна е хубав, добре е че даваш и подарък към него, регистратора съква здраво, но това е преодолимо, има си трансфери за целта...
Успех с продажбата...

Мерси за предложението,според мен няма смисъл да пускам нова тема..

От този момент отварям търг за домейна autoword . eu с начална цена 5$ минимална стъпка 1$.
Купи сега 25$

Към акаунта в icn има още два домейна подарък (ipernik .eu / mptri . eu)
Край на търга 48 часа след последния натдал.

Горе