Търся: дълбоко търсене в гугъл

long198bg

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,
търся някой да направи дълбоко търсене в гугъл по 10-тина ключове думи. Количеството информация което ми е необходимо е около 200-250 страници.

1. ако по време на търсенето се попадне на нещо интересно, примерно безплатна книга да се запази
2. запазването трябва да става с десен бутон и "запазване като...", т.е. да се даунлоудва цялата страничка
3. темата е хазард, ключовите думи и повече подробности на ЛС или на [email protected] , на имейла ми е възможно да отговарям по-бързо
4. моля, изпращайте оферти с цена за труда ви и срок на имейла по горе или на ЛС
5. думите са на английски, т.е. нужни са поне начални познания
Поздрави
 
Искаш 200-250 (линка/свалени страници) които съдържат информация/статии по ключовите думи ли?
 
да и така може да се каже

Имаш изпратено ЛС, а не ми отговаряш. Ето такива хора са ми били винаги "любими". Утре като пуснеш втора тема, в мое лице губиш потенциален фрийлансер, предполагам и други ще загубиш с това отношение. Ето така не се прави, за това или имайте едно на ум или продължавайте в същия дух, накрая някой красавец от Фейсбук ще ви скамне и пак ще се върнете във форума, но на темите ви ще отговарят само деца, които са се регистрирали вчера, без репутация, без нищо, което да ви гарантира, че няма да ви прецакат. Не развивам филми, ако някой си мисли, че се филмирам за дреболии, но това е начина сам да си закопаваш офертите и по-лошото, напоследък е станала някаква практика хората да си мислят, че са в социална мрежа, където може да подминават, което съобщение си решат. Успех с подобна стратегия във форум като този, ако си мислите, че така ще постигнете нещо.

П.С: За да не става оффтопик, само ще ти кажа, че без да си дал подробности относно т.3, няма как някой да ти каже реално срок и цена за т.4, без да направи елементарна проверка поне.

Поздрави!
 
http://cvetomir.info/articles/11/ra...sti-idei-kak-da-izpolzvame-scrapebox-efikasno Ориентирай се към нещо подобно, скрапбокса би ти свършил работа, ако ти се налагат такива неща редовно.
"Scrapebox с няколко думи е швейцарско ношче..." - оправете си статията с ношчето и другите грешки, статията определено е добра...но куца като стилистика и граматика да е четивна.
Не е заяждане...съвет от приятел.
 
"Scrapebox с няколко думи е швейцарско ношче..." - оправете си статията с ношчето и другите грешки, статията определено е добра...но куца като стилистика и граматика да е четивна.
Не е заяждане...съвет от приятел.
Мерси. Грешката е трагична специално за ноШче, за стилистиката - не ми се получава да пиша статии.
 

Горе