забравих си паролата на PayPal

happyslacker

New Member
Така става като прекалява човек с параноята и не си записва всички пароли.

Обикновено като я забравя я възстановявам много лесно - въвеждам номера на банковата си карта и готово.

Сега обаче банковата карта е изтекла и ме пита за Security Questions. Които разбира се също не си спомням (по-вероятно е да помня паролата, защото въпросите се пишат само веднъж, а паролата повече пъти).

Някой минавал ли е процедурата по възстановяване на парола?

Дали да си правя нов акаунт и да се оправям със стария когато имам време?
 
От: забравих си паролата на PayPal

Пробвах да се обадя на телефона им в САЩ - отговаря ми робот, който ме кара да си въведа номера на телефона заедно с кода на страната. Пробвах да въведа и двата си телефона (да не би да съм дал другия номер при регистрацията), но ефектът е точно никакъв и в двата случая.

При обаждане на номера им в Ирландия ми казват, че в момента не работят.
 
От: забравих си паролата на PayPal

След няколко опита да въведа телефонния си номер успях да си поговоря с робот, който после ме свърза с човек. Наложи се да кажа няколко пъти като най-накрая го казах буква по буква (заедно с интервалите и запетайките) както е записан в акаунта ми.

В крайна сметка ми изпратиха линк по електронната поща, на който трябва да кликна и ми казаха петцифрен код по телефона, който да въведа.

И сега вече мога да се логна в акаунта си успешно :)
 
От: забравих си паролата на PayPal

Хайде и аз в този отбор. :) Само, че при мен не е забравена паролата, тъй като е ползвам от години и не съм я сменял, като все пак не мога да влезна в акаунта. Естествено и въпросът за сигурност не помня, дали се намира начин за нова парола без да си говоря с роботи? :)
 
От: забравих си паролата на PayPal

То в твоя случай не става ли дума за хакнат акаунт?! След като ти не си си сменял сам паролата явно някой друг го е направил. Съветът ми е да пишеш до съпорта, ако е такава случката.
 
От: забравих си паролата на PayPal

Възможно е, но не съм забелязал да има опит за теглене на пари. Всъщност не бях влизал доста време в този акаунт и не знам дали това не е причина, но не би трябвало...
 

Горе