закриване на paypal акаунт

blue

New Member
Здравейте!
направих си акаунт в paypal, ходих до банката(ЦКБ) и видях, че са ми удържали 2.94 лв. от сметката(Виза електрон), има и код(4-цифрен) всичко е ок. Акаунтът ми не е верифициран, но искам да го закрия(не съм го ползвал изобщо само тези 2.94лв. за проба) Мисълта ми е как да го закрия за да ми върнат парите или да ги отписвам.
 
От: закриване на paypal акаунт

като го верифицираш, до колкото си спомням :) ще ти ги дадат в профила
след това може да си ги поискаш да ти ги преведат на картата :) таксата за превода е 2$ или 2 euro там някъде :) така че сам прецени дали си струва да се занимаваш
 
От: закриване на paypal акаунт

За 2$ няма смисъл да си закриваш акаунта :) Щом си го верифицирал ползвай си го с кеф,а те ще ти върнат тая такса в акаунта.
 
От: закриване на paypal акаунт

По-изгодно е да си купиш нещо през PayPal с тази сума, която са ти дръпнали. Ако купиш нещо за по-голяма сума ще дръпне разликата от картата (напр. може да си купиш домейн или хостинг). Така няма да платиш никакви такси.

Не ти препоръчвам да държиш суми в PayPal или да разчиташ на него, защото могат да ти блокират акаунта по всяко време без предупреждение и без сериозна причина.

PayPal блокира аканута ти, ако имаш IP адрес в друга държава

paypalsuckslogo.jpg
paypal.jpg
paypaldemon.jpg


http://www.paypalsucks.com/
http://paypalsucks.org/
http://www.paypalsucks.net/
http://www.paypalwarning.com/paypal_sucks
Results 1 - 10 of about 174,000 for paypal sucks. (0.17 seconds)
Results 1 - 10 of about 2,690,000 for paypal evil. (0.23 seconds)
 
От: закриване на paypal акаунт

Акаунтът ми НЕ е верифициран, само имам кода. Нарочно не съм го верифицирал, защото не знам дали няма да има проблем при закриването. И аз си мислех да похарча тези пари, които ми ги дръпна пейпал. Харесал съм си един фотоапарат от ebay.de но незнам дали мога да се регистрирам там. На бланката пише, че трябва немски адрес. Иначе твърдо съм решил да закривам акаунта ми в пайпал. Ако не го верифицирам, няма ли да се "самозакрие"? При закриване плаща ли се нещо?
Темата ми не е за тук, ако има модератор, моля, да я прехвърли в Банки, разплащане...
 
От: закриване на paypal акаунт

Ако не ти се занимава просто не го ползваш. Няма да е "закрит", но това за теб няма никакво значение (освен, че няма да си получиш няколкото лева).
 
От: закриване на paypal акаунт

Смятам да си закрия банковата сметка и дебитната картата, затова искам да закрия и акаута в пейпал за да не възникне някакъв проблем, т.е да имам акаунт, а картата закачена към него да е закрита.
 
От: закриване на paypal акаунт

Никакъв проблем няма да възникне. Най-евтино е да забравиш, че имаш акаунт в PayPal - ще загубиш само няколкото лева, които са ти дръпнали за верификацията. Иначе ако продължаваш да мисли по въпроса ще губиш повече време/пари.
 
От: закриване на paypal акаунт

Можеш спокоино да си махнеш кредитната карта от пейпал акаунта и да си въведеш нова, ако имаш и няма никакъв проблем да си запазиш акаунта и да го ползваш с карта от друга банка.
 
От: закриване на paypal акаунт

Закрих го.Не можах да разбера какво стана, но мисля че са ми върнали тези 2.94 лв., защото при проверка на банкомат ми даде, че има 23.25, а в банката ми казаха, че има 27 лв. и нещо.Има и 2 блокирани лв., но не знам дали те се броят. Няма значение. Благодаря за помощта!
 

Горе