защо нямам резултат при link:сайтами

gshopov

Well-Known Member
здр нароре честита нова година
имам един въпрос може и да съм в грешка ама пак да питам
като дам link:pojelanie.net не ми дава резултат
а съм добавил сайта на няколко места имам двупосочни едно посочни линкове не са много ама пак трябва да покаже нещо според мен
каде може да е проблема в смисал аз може и да съм в грешка за цялата тази история но нали така проверявам кой има линк към мен
ако съм прав значи има проблем тъйкато съм пуснал директен линк и от друг мой сайт който се индексира от гого

Backlink-овете ги ъпгрейдва през 3-4 месеца, така че ще трябва да изчакаш. Също така Г не индексира всички обратни връзки.

Препоръчвам ти да си гледаш връзките през Google Webmasters Tools или в краен случай през search.yahoo.com

да де аз затова питам защото yahoo ми показва едни космически цифри на линкове :)
пък гого ми вика няма и аз се шашнах
през тулса на гого пак няма

п.с. незнам що пиша гого можеби за да не знае че говоря за него хаахах

беше като някои напише нещо някаде например иметонасайтати.ком името на конкуренцията или какъвто и дае текст дори и да не е линк

gshopov каза:
да де аз затова питам защото yahoo ми показва едни космически цифри на линкове :)
пък гого ми вика няма и аз се шашнах
през тулса на гого пак няма

Изчакай до следващия BL update и ще почне да ги показва, просто е малко бавен и според мен е направено умишлено

peshko каза:
Може ли да обясните малко по-подробно за google alerts?
добавяш саит емаил и получаваш емаили когато някои ти линкне към саита, маи имаше и още неща но не си спомням

п.с.
сори за неграмотното писание по горе, но не ме мързи за по-добро

избираш си дума например "peshko" и ако някои някъде в нета напише peshko(или сайт.ком) и оттам мине G bot получаваш имеил с линк къде е срещнато точно....

това за алармата е полезно :)
да ви се похваля в няколко новинарски сайта вече има статия за моя :)

ам искам да попитам каде мога да чета примерно кога се очаква bl update
и pr upadate че това е много полезна информация :) ще мога да се подготвя подобаващо :) ако знам кога ще е (подготвяне за пр имам предвод)

Има доста сайтове с информация за PR и BL update, но вече не бих им вярвал.. Последния ъпдейт закъсня с 3-4 месеца мисля...просто Гугъл е непредвидим в момента.

P.S. Да не кажете, че говоря само общи приказки ето линк http://www.seologs.com/google-updates.html където също не смеят да дават прогнози. Само казват, че:

Last PageRank Update was 71 Days ago
Last BackLink Update was 248 Days ago

лол тва 250 дни си е много време бре :)

ок :) на мен не ми трябва някой да ми каже 20.02.08 6те е ъпдейта
но примерно информация от рода на през 3 месеца или 10 месеца ще ми свърши пак работа като знам кога е бил мога да преценя кога може да е

защото сега имам линкове в сайтове с приемлив пр но не се знае до ъпдейта дали линковете ще са още там не че е чак толкова важно но пак
си има значение :)

еми Г вече е непредвидим преди всичко беше бна три месеца... Но това не е вайното може да не ти отчита линковте но пак да си се ранкваш добре така че ПР и Линкове не е най важното, Важното е как се ранкваш

coolice каза:
еми Г вече е непредвидим преди всичко беше бна три месеца... Но това не е вайното може да не ти отчита линковте но пак да си се ранкваш добре така че ПР и Линкове не е най важното, Важното е как се ранкваш

yep :)

Аз най-обичам със сайтове с PR2-3 да се ранквам над такива с PR5 (примерно) хиихих

Горе