Конкурс за: за домейн име на дигитална агенция

randb

Member
Рейтинг - 0%
0   1   0
Здравейте,

Насоки към участващите: да се предложи интересно, иновативно, благозвучно предложение за домейн име на прохождаща дигитална агенция. Името да е свързано с дигитален маркетинг, seo, ppc, creative, agency и дължина на името максимум до 6 символа.
ВАЖНО УСЛОВИЕ - домейн името трябва да е свободно за регистрация, да няма подобни или производни, да бъде с разширение .bg

Може да се използват спомагателни думи като:

brand-digital.bg
branddigital.bg
brand-agency.bg
brandagency.bg
и т.нт.


Начало на конкурса: 11.09.2018

Краен срок на конкурса: 20.09.2018

Дата за обявяване на победител: 22.09.2018

Награда: 150лв.


Запознат съм с правилата на форума за организиране на конкурс.
 
Grüetzi,

Проверени и свободни.

✓ mlab.bg
✓ mysight.bg
✓ msight.bg
✓ creativey.bg
✓ nseo.bg
✓ singseo.bg
✓ mketing.bg
✓ scripeo.bg
 
Каква е разликата дали е на ЛС или в темата, при положение, че някой в крайна сметка ще вземе 150лв. за някое от предложенията и ще бъде обявено кой и за какво?

Не мисля, че е супер фрапантно да не искаш всичките ти 10 предложения да бъдат заети след 5 дни и да не можеш да се възползваш от нито едно от тях, в случай че ти потрябват някога. Или пък някой да реши да регистрира някое от предложенията преди края на конкурса. Но ако е против правилата на конкурса или е неспортменско по някаква причина, и всички шернат, аз също ще го направя.
 
Blinki има думата, аз все пак изразих мнение. Все пак създателят на конкурса е определил правилата, а и не мисля, че всички са се втурнали да правят дигитални агенции и да търсят бг домейни. Поздрави
 
inovation.bg
akademy.bg
onlineacademy.bg
gls.bg

Домейните са моя собственост и също прилягат за фирмен уеб сайт, агенция и подобни. Ако имаш интерес към някой може да кажеш.
 
inovation.bg
akademy.bg
onlineacademy.bg
gls.bg

Домейните са моя собственост и също прилягат за фирмен уеб сайт, агенция и подобни. Ако имаш интерес към някой може да кажеш.
Eeeee, тарикат, евала. Не само пари от конкурса на човека ще грабнеш, ами и домейните с надценка ще му жулнеш. :eek: :D Големец.
 
Влизаш тук https://domeinite.bg и си избираш. Може и да им пишеш, имат тонове неща да ти предложат. Цените са малко по-високи от това, което си предвидил, но нещата са отбрани. Пример: ideas.bg

Мисля @zaekyt му беше профила на човека, дето ги продава нещата, но е знам дали влиза още тук. Най-добре на мейла.
 
Brandi.bg - Brand Digital
Branad.bg - Brand New Agency digital
DiBrA.bg - Digital brand agency
Diview.bg - Digital view
Digilook.bg - Digital look
Dimark.bg - Digital mark
 

Горе