идеи има ами пари за тях!?

Ush Master

New Member
Хора имам идея за сайт мога да си направя дизайна обаче не мога да напиша кода.Нямам и пари за да платя някой да ми го направи.Единственото което мога да направя е статичен сайт мисля че така му се викаше а на мен ми трябва динамичен!Тематиката на сайта е уроци,предлагане на продукта за който ще пиша,и някои други неща за него.Абе накратко казано нещо като сайтовете за фотошоп уроци.
Незнам какво да правя иска ми се да изкарвам пари от интернет,пък и ме влече областа в която ще пиша!Какво бихте направили на мое място?Не мога да започна да уча за динамични сайтове защото ще отнеме години вече половин година чета уроци за правене на динамичен сайт и нищо не мога такаче няма и смисъл да продължавам!Тъпо ми е да стоя без да правя нещо.
 
От: идеи има ами пари за тях!?

Незнам според мен няма защото е много сложно.Как с един скрипт ще качваш,сортираш,редактираш,изтриваш и страницираш всики уроци.Много е сложно за да е с един скрипт цялата схема е сложна:(
Освен това което казах има още много неща и дреболии които трябва да се сложат за да е функционален сайта!
 
От: идеи има ами пари за тях!?

Има няколко варианта за теб:

1 Надъхваш се и се научаваш да си правиш всичко сам
2 Надъхваш се и започваш някаква друга работа, колкото да изкараш финанси за да си самофинансираш проекта
3 Търсиш човек (може и съфорумец) който да финансира проекта ти в замяна на бъдещо сътрудничество. - Примерно той поема по - голямата част от разходите по сайта, ти поемаш работата и накрая делите печалбата. Трябва обаче, да убедиш някой, че проекта си заслужава и ще може да си избие финансовата инвестиция.


П.С. Ако се хванеш да учиш - пробвай с уърдпрес наистина, доста функционална може да бъде тази основа, ако усвоиш добре тънкостите.
 
От: идеи има ами пари за тях!?

http://bgcms.com тука си харесай система, аз ти препоръчвам друпал, в началото е малко трудно, а после като го разучиш и ще ти стане любимата система :)
 

Горе