кои афилиейт системи предпочитате и поради каква причина

lpetrov

New Member
Здравейте, не съм редовен посетител на форума, но това е единственото място, където ще мога да получа конкретна информация относно различни Affiliate програми.

В момента разработваме вътрешно-фирмена афилиейт система. Няма да правим нито конкуренция на адсенсе, нито на изитрейдър (знам, че все някой ще попита). Системата ще се използва само от нас и от уебмастъри, които ние изберем.

Интересувам, ако може да чуя чуждо мнение за различна функционалност/опции, които сте срещали в другите такива системи и са ви били от помощ :)

Едит:
май днес доста сме мързеливи всички, хайде нека да преформулирам въпроса си по следния начин:
кои афилиейт системи предпочитате и поради каква причина ? какво е различното между тях ?
 
Последно редактирано:
От: Нужда от ревюта

Какво ще предлагаме в нашата система или като кампании имате напредвид ?
 
От: Нужда от ревюта

Здрасти и добре дошъл тук. Радвам се че вашата фирма ще оперира по този начин - чрез афилиейт маркетинга. Успехи и ако има повече инфо може да се дадат по конкретни мнения. Форума е на тази тематика и мисля че тук ще получиш компетентни коментари. ;)

Приятен престой тук...;)
 
От: Нужда от ревюта

едитнах малко въпроса за да се опитам да се конкретизирам :) извинете за офтопика
 
Re: Нужда от ревюта

програма за продажби

праивът леибъл риселър - дава шанс на тези които разбират от маркетинг на сайтове да се напечелят развиваики сайт в определена ниша без да ги бърка остналото

висока комисиона - програмата да не печели повече отколкото дава афилиеите си все пак те вършат цялата работа по намирането на клиенти - така по големите риби няма да преминат на дропшипинг или друга опция да доставят продуктите сами (междувремено програмата може да си развива други сайтове ако толкова се притесняват за печалбите си) Кои се занивама с амазон? само които няма друг избор....

Изчистена конверсия - има ордери не могът да бъдат билнати през стандартен мершънт акаунт с нисък процент затова опцията е да се ползват няколко. единият от пазарните лидери при билковите продукти ползва три различни мършънт акаунта като на последната опция (високорискова се води ) им взимат 14 процента от транзакцията за билинг (другите програми ползват само по един и катго не стане директно отхъвлят ордера затова се притесняват да пуснат ордеритер да се виждат в реално време защото интернета ще пропищи от много дкелаинд и имиджа отва на кино ще си помислят че ги лъжът...)


та стига толкова засега че вчера имах тежка вечер ?
 
От: кои афилиейт системи предпочитате и поради каква причина

благодаря много за изчерпателния отговор, можеш ли да ми дадеш примерни такива сайтове за да ги разгледам какви опции предлагат ?
 
От: От: кои афилиейт системи предпочитате и поради каква причина

благодаря много за изчерпателния отговор, можеш ли да ми дадеш примерни такива сайтове за да ги разгледам какви опции предлагат ?

ето моите предпочитание и пример
https://www.sfimg.com/ReviewSIM/SFIComparisonChart.pdf
http://ideas-workingfromhome.blogspot.com/2008/07/21-things-i-like-about-sfi-affiliate.html
 
Последно редактирано:

Горе