лична fase book страница-защо?

dalasweb

Well-Known Member
Чудех се как се създава фасебоок за популяризиране на страница и се зачетох в нета. Народа ли е толкова тъп или аз съм тъп , но се зачудих ,толкова народ се регва в фасебоок със снимки описания, приятели, познати хобита .Разгледах едно от училищата си.За мен напълно непознати преди съученици от други випуски вече им знаех семействата, децата, роднините и т.н.Знам, че идеята на фасебоок е такава, но всеки има достъп до материали на някого и може да се възползва от това.Ето затова нямам страница там а и време за губене с глупостите му там!Аз нямам фасебоок страница !!!
 
От: лична fase book страница-защо?

Нз ама напоследък във форума само страници се търгуват.., взема да пусна и моите на пазара...
 
От: лична fase book страница-защо?

Имам 1 такова специално мнение за всички дето поддържат Фейсбук страница за не-бизнес цели...
Ама няма да го споделя на 100% щото това значи да засегна тежкотоварно едно 98.3% от мембърите тук.
 
А да си прочел нещо за account privacy?
 
От: лична fase book страница-защо?

Най-много да ми откраднат булката.
 
От: Re: лична fase book страница-защо?

А да си прочел нещо за account privacy?

Знам, че можеш да скриеш страницата си от други и само на познати да дадеш достъп.Но по нашите земи тирилейски народа нали е много окумуш и тази опция не я ползва.Скоро една колежка ,дори се чудеше ,че не може да си изтрие феисбука.Има начин, но требе и знания
 
За това винаги съм бил на мнението, че който не чете или го мързи да прочете - значи си заслужава всичко, което му или ще му се случи.
Фейсбук си имат всичко необходимо за да си защитиш информацията от всички (включително от приятелите ти). Това, че хората са глупави си е техен личен проблем ;)
 

Горе