мак и IP адрес

pavkata

New Member
Имам един въпрос Значи става въпрос за регистрация на на реф линк към букс на лаптоп със същия IP.Мисълта ми е след като мака ми различен дали,ще проблем да съм се реферал сам на себе се.:shock: Благодaря!!!
 
Последно редактирано:
От: мак и IP адрес

На кого му пука за мак адреса
Те мак адреса така и не могат да го видят, защото ще им трябва комуникация на по ниско ниво от TCP/IP. Даже май изобщо няма как да го видят понеже все някъде ще има рутер между теб и тях. Единствено в локална мрежа може да се види мак адреса.
 
От: мак и IP адрес

По IP мога да ти намеря кой МАК адрес седи зад IP-то в момента дори и да не сме в локална мрежа :) По принцип bux-то сайтовете гледат ип-то от което се влиза и като видят че двама влизат от едно ИП те банват . Отделно си оставят "бисквити" на харддиска ти и проверяват за тях като се прави нова регистрация .
 
От: мак и IP адрес

Предполагам че може и да се намери такъв доставчик който да предлага 2 ип-та . Цена не мога да ти кажа . Ако ползваш обаче един и същ компютър да се логваш в сайта им рано или късно ще забравиш да изтриеш хисторито си и ще засекат (въпреки че се е логвало от 2 различни ип-та) защото всички имат забране да се ползват не само от едно и също ип ами и по един компютър за регистрация в домакинстрво .
 

Горе