rscossworth
Active Member
Като пишеш SEO оптимизирани статии лишени от всякакъв смисъл, как помагаш на хората?Може би да, може би не.
Загуба на време е, това е ключовото.
Като копираш някакви статии, как помагаш на хората? Какъв проблем решаваш?
Като пишеш SEO оптимизирани статии лишени от всякакъв смисъл, как помагаш на хората?Може би да, може би не.
Загуба на време е, това е ключовото.
Като копираш някакви статии, как помагаш на хората? Какъв проблем решаваш?
Не е проблем да се напише един скрипт на Python или PHP който да обхожда статиите в даден сайт и да извлича съдържанието им, след което да замества определени думи или изрази, а също така да замества определени кирилски букви с техните латински аналози. Така ще се получи доволно уникален текст, но въпроса ми е дали коментиращите ще сметнат това за "кражба"!Имаш ли такъв софтуер?
Като пишеш SEO оптимизирани статии лишени от всякакъв смисъл, как помагаш на хората?
Това е страшна глупост. Google много отдавна разбира като се правят тези акробатики със замяна с латински букви, а spunned content даже не се индексира. И тук говоря за добри софтуери за спън съдържание, а не просто заменяне на фрази.Не е проблем да се напише един скрипт на Python или PHP който да обхожда статиите в даден сайт и да извлича съдържанието им, след което да замества определени думи или изрази, а също така да замества определени кирилски букви с техните латински аналози. Така ще се получи доволно уникален текст, но въпроса ми е дали коментиращите ще сметнат това за "кражба"!
Просто описах как един третокласник с почти никакъв опит в програмирането може да напише такъв скрипт. Аз ако седна да го правя бих намесил tensorflow в играта и ми се струва, че ще се получава добро съдържание. Въпроса ми беше дали според вас това е кражба, а не дали ще се индексира в гугъл, бинг, яндекс или някаква друга търсачка.Това е страшна глупост. Google много отдавна разбира като се правят тези акробатики със замяна с латински букви, а spunned content даже не се индексира. И тук говоря за добри софтуери за спън съдържание, а не просто заменяне на фрази.
Не е нужно да помагам на хората, а да ги привлека със съдържание и да им продавамНа въпроса с въпрос...
Зависи от статиите естествено.
Недей да пишеш статии лишени от всякакъв смисъл.
Ако е пренаписано не е кражба, но все пак е някакъв тип плагиатстване.Просто описах как един третокласник с почти никакъв опит в програмирането може да напише такъв скрипт. Аз ако седна да го правя бих намесил tensorflow в играта и ми се струва, че ще се получава добро съдържание. Въпроса ми беше дали според вас това е кражба, а не дали ще се индексира в гугъл, бинг, яндекс или някаква друга търсачка.