начин на плащане на реклама !

shelby

Member
Наскоро пускам сайт където ще публикувам статии и съм отдели няколко места за реклама ,но не знам как да я продавам на хората по точно как те ще ми плащат .Мислех те да ми пращат информацията на имейла и аз да публикувам ,но ако те не ми платя ще остана прецакан .Гледах за sms система ,но там компаниите взимат много голям процент . Другата ми идея плащането да става по сметка или чрез пощенски запис . И се чудя ,който начин на разплащане да избера или ако може да ми предложите нещо по-добро ?
 
От: начин на плащане на реклама !

SEA SHTE TI OBESNYA DANO DA ME RAZBERESH !

1 - OTIVASH V NAI BLIZKATA BANKA I SI VADISH FREE DEBITNA KARTA

2 - VERIFICIRASH SI PAYPAL I EPAL ACCOUNTI .

3 - PRAVISH MAIL [email protected] I GO OSTAVQSH V SAITA / ZA REKLAMA DA TI PISHAT TAM

4 - UGOVARQSH SE DA TI PRASHTAT PARITE V EPAY ILI PAYPAL I POSLE I PUSKASH REKLAMATA .

TOVA E !
 
От: начин на плащане на реклама !

Sms рекламите взимат голям процент, но пък са сигурни. Там се предплаща 100% от сумата и дори да вземеш нещо малко, поне знаеш, че ще го вземеш ; )
Другата полезна страна е, че всичко е автоматизирано и не се занимаваш с рекламите. Те сами се слагат, сами се махат и т.н.

При директните реклами е добре да подписвате договор помежду си. Хубаво е да искаш 50% авансово плащане.


Можеш да използваш и paypal или epay акаунти за предварително плащане. Безплатни са, лесни са за употреба и все повече хора се насочват към тях. Трябва да имаш впредвид, че в България процента на използващите онлайн плащане все още е доста малък. Повечето хора предпочитат смс-и.
 

Горе