нов сьм в занаята моля помогнете

От: нов сьм в занаята моля помогнете

Здравей и добре дошъл тук. Супер, че искаш да изкараш някой лев онлайн - това винаги е добре като идея. Бих ти препоръчал да минеш важните секций и раздели, да прочетеш основните неща, както и да го изпрактикуваш в движение. Ще попиташ как - еми докато четеш се разхождай из линковете - ако попаднеш да някой афилиейт сайт или блог, виж каква идея има той и как е направен, какви методи за популяризация използва и ей такива.

Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs - тук е мястото, където можеш свободно да се запишеш за програма/и и да видиш как работят те и как се печели от промотирането им. Всичко е въпрос на време - както е за всичко ново и непознато. Успехи, ако има нещо - ще си помагаме. Това е и идеята на форума.

Приятен престой тук.;)
 
От: нов сьм в занаята моля помогнете

Напиши го на кирилица с по малък шрифт и някой може и да ти отговори!
 
От: нов сьм в занаята моля помогнете

за да не отварям нова тема - регистрирах се в ГБ но като влезна има някакви мижави бутончета.....а от къде се взимат банерите? мога ли да си направя мои? нещо не се ориентирам в страницата им :)
 
От: нов сьм в занаята моля помогнете

Като влезеш в акоунта си имаш и темплейти и линкове и банери с твоето id
 
баерите са на на банерс статик банрс ( малък линк над динамичните като цъкнеш на бутона) не препоръчвам ползването на темплеити от начинаещи заради проблема с деиндексирането

и на линковете слагаите rel="nofollow" ако нещо не ви е ясно отложете деиствието и четете по темата

@ uk видя ли си лс?
 
От: нов сьм в занаята моля помогнете

лутам се дулго време но пак неми става ясно.прочетох70% от форума и немога да си обясна какжо се прави при банерите какво се кутва пеиства и кьде моля за едно дулго обяснение моля!!!
 
От: Re: нов сьм в занаята моля помогнете

това се слага в моя саит нали или??
Леле, бате, прочети малко форума. Хората четат форума за месеци и то яко го четат, не знам как си изчел 70% за един ден и имаш такива въпроси. :)
 
От: нов сьм в занаята моля помогнете

Ем той си чете но просто човека има голямо желание да печели пари.
С времето той ще свикне със всичко.

Успех и дано спечелиш.
 
От: нов сьм в занаята моля помогнете

Здравейте,

от доста време наблюдавам форума и чета. Хубаво е, че има място където всякакви мераклии(от начинаещи до адванст) могат да поговорят за начините да се изкара и някой друг $. За всичко това Ви поздравявам и съм благодарен.
Реших да не отварям нова тема защото така или иначе ук се зачекна темата за програмата която избрах.
След дълго четене и наблюдение се реших и аз да навляза малко по малко в дебрите на он-лайн бизнеса. Захванал съм се с ГенБъкс и вече се пораждат малко въпроси относно програмата. Моля ако отговора се намира някъде из форума не се сърдете - може би търсещите ми възможности не са успяли.

Та на въпросите:

1. От значение ли е къде ми се намира хостинга. Забелязвам, че преобладаващо се коментира хостинг, който не е в България, но ако се използва такъв, плюсове и минуси.

2. В конфиг файловете на тамплейта, който съм избрал има следното чудо : $ordersuffex = "???". Това има ли някакво значение и важно ли е. Не намерих нищо за него, но пък и не го писхе като optional.

3. Не съм забелязал нещо за мнението Ви с продажбите през програмата в България. Имали ли сте такива? Получавате ли такива? Рекламирате ли и тук?

Мисля с тези три въпроса да започна, може би доста ще възникнат и в последствие.

Благодаря Ви предварително. :)
 
Тази тема е хубава инае има и други
Помагайте за първия сайт

за хостинга разбирасе в чужбина ама програмите за които говориш поредлагат безплатен на техни сървъри може да ползваш него като за начало иначе само + за чуждия като поползваш ще разбереш защо не всички фирми но има и добри хостгеитър например :)

ordersuffex = "???" не няма значение може да го промениш ако искаш ползва се от афилиеит програмата за техни стаистически нужи кои темплеит конвъртва повече например

Ами продуктите нестават за бг маклко са скъпи например хуудиа (продук за отслабване от един кактус) може да намериш в аптеките на цена от лев и 80 (съмняава че е фалшива) до 18 лева което е мормална цена като се има предви цената на едро от $10 за сертифицирана оригинална худиа.... на сайтовете на афилиейт програмите струва между $40-$70
 
От: От: нов сьм в занаята моля помогнете

3. Не съм забелязал нещо за мнението Ви с продажбите през програмата в България. Имали ли сте такива? Получавате ли такива? Рекламирате ли и тук?

Еми зависи какво продаваш... аз лично си спомням за 2 продажби в БГ.(при положение че сайтовете ми са на английски :) )
Трудно е, но не е невъзможно да продаваш в бг...

става дума за partypills :wink:
 
От: нов сьм в занаята моля помогнете

Ок. До тук добре. Попрочетах доста не казвам много, защото навярно имам какво още да науча.
Започнах с ГБ, както май казах вече, и за момента ползвам и развивам предимно нещата които направих в Блогър какъвто беше съвета на някой тук и в други теми. За момента върви задоволително като за начало. Индексираха ме в повечето търсачки, но както и предполагах проблем се оказа Бухала заради което и се наложи отново да подосадя. Та въпроса ми е:
Малко по-горе има едно хинт-че за това как да се справим с линковете на банерите - въпросното rel="nofollow" (или rel="noindex, nofollow"). Занчи това важи само за линкване по банерите или като цяло за линкване към сайтове на ГБ.
В момента От блога линквам директно към сайтовете, а не към моите темплейти.

Не знам дали го обясних като хората, но се надявам да сте разбрали.

Мерси предварително. :)
 

Горе