онлайн игра play4gift.net

noproblem

Member
Рейтинг - 92.3%
12   1   0
Продава се онлайн играта www.play4gift.net.
Сайта НЕ е работил.
Домейна и хостинга са към Хост България и са до 3.04.2012 .
Продава се самата игра + домейна.

Идеята на играта е, че се печелят точки от игри с въпроси и от привличане на нови потребители.Точките се разменят за награди /награди не са качвани, така че купувача ще си прецени какви да са / Потребителите имат право да играят по 3 игри на ден, ако искат да играят повече трябва да изпратят смс.

Начало на търга 18.02.2012
Начална цена - 100 лв
Минимална стъпка- 20 лв

Цена КУПИ СЕГА - 500 лв

Край на търга 25.02.2012 /събота/ в 18 часа или ако финализираме сделка по цена на КУПИ СЕГА .

Отговарям на въпроси в темата или на ЛС! :)<br /><br /> Домейн Име | URL: www.play4gift.net<br /><br />Приблизителна Цена: 500<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 3.04.2012<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Импресии на Месец:: -<br /><br />Регистрирани Потребители: -<br /><br />Page Rank: N/A<br /><br />Back Links: -<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: Къстъм<br /><br />Дизайн: Къстъм<br /><br />Приходи: -<br /><br />Начини на Плащане: банков превод<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />
 
От: онлайн игра play4gift.net

здравей плегледах сайта не изглежда лошо ама пусни някакво демо да видим за какво става на въпрос . Какви въпроси пуска как се играе с какво е предвидено да се заплаща чрез смс или по някакъв друг начин.




vibrobg.com
 
От: онлайн игра play4gift.net

Въпроси още почти няма. Иначе всеки потребител може да публикува въпроси /след одобрение на админ/. Идеята е тези, които искат да играят повече от 3 игри на денонощие да изпращат смс. Също е добре да се сложи Адсенс или друг еквивалент за реклама.
 
От: онлайн игра play4gift.net

все още не мога да вляза дай поне някакво демо като като изкаш да го продадеш че така има много не известни каква (на пример как работи системата как се генерират въпросите не може да се добие никаква представа така както си го пуснал. колега ти тествал ли си го правил ли си някакъв опит да го пуснеш.все пак извинявай ако решиш да дадеш някакво демо може да пуснеш аз съм сериозен куповач ама ти маи не си сериозен продавач.ако си го продал вече кажи.лека




vibrobg.com
 
От: онлайн игра play4gift.net

Въпросите могат да се публиват от всеки потребител , като се преглеждат от администратор. Както казах сайта не е работил. Демо не мога да дам.
засега наддаването води stelt88
 
От: онлайн игра play4gift.net

здравей, даи ми тел за връзка или скайп, или нещо друго искам да се свържа с вас? Заинтересован съм. Ще се разберем за цена, която удоволетворява и двама ни? Ще чакам бърз отговор, Поздрави!!!!
 

Горе