оптимизация и съвет

antique

Member
има ли възможност сайта ми да е попаднал само за дадена ключова дума във черния списък на гоогле и ако да как мога да проверя. става вапрос за http://gamingtop100.net добавям го почти всеки ден по директори и социалки за някой ключови думи излиза добре но за фразата "private servers" не излиза изобщо нз защо така. също и пр на сайта не се вдига а имам бая връзки и все още набавям. дайте предложения какво да правя.
 
От: оптимизация и съвет

За да е баннат даден сайт по дадена дума първо трябва да е бил на определена позиция и после да са го свалили. Ако до сега не е бил на първа страница нямаш място за притеснение просто не му е дошло времето,. А колкото до ПР той се преизчислява на около 3 месеца и последно беше октомври което означава че ако сайта ти е създаден след септември промяна може да очакваш при следващият ъпдейт вероятно януари.
ПП. Сега погледнах че сайта ти е на един месец - за това време трябва въобще да се радваш че Гугле те намира по нещо, а за фарзата "private servers" с над 20 милиона резултата трябва доста да се потрудиш докато стигнеш близо до първата страница
 
От: оптимизация и съвет

аз не говоря за първа страница. в начало ме беше индексирало на някой от последните страници а сега изобщо ме няма проверявал съм всяка страница една по една и ме няма никаде спец. за тази дума.
 
От: оптимизация и съвет

Понякога новите сайтове за кратко ги дава по напред след което им коригира мястото. Освен това когато проверяваш трябва да си сигурен че не си се логнал в Гугле акаунта си защото ще ти показва изкривени резултати
 
От: оптимизация и съвет

За най-сигурно провери тук дали ще излезе : http://www.seoserp.com/web_tools/google_top_1000_serps_checker.asp
Въпреки че според мен си е доста трудна думата за ранкване. С домейн от рода privateservers.com ще ти е много по-лесно .
Трупай линкове с анхор "private servers" и не се отказвай, ще се появиш :)
 
От: оптимизация и съвет

мерси мн за инфото аз се опасявах да няма някав проблем. а иначе пак за думата "gaming top 100" която у6 също е мн търсена в google.com съм на 5, 6 позиция но пък не полочавам почти никакви посещения нз защо така
 
От: оптимизация и съвет

а също и още едно съветче ако може. значи имам си тоя сайт дето е ен съдържание и имам сайт който е с пр 3 но е с бг съдържание и двата сайта са на един и същ хост с едно и също ип според вас добре ли щее да сложа линк в бг сайта или не
 
От: оптимизация и съвет

Като изключим това че обикновено основната част от трафика обират първите няколко сайта ми се струва че по тази дума няма чак такова търсене.
За по сигурно си вземи един безплатен ваучер за Адуорд и си пусни едно кампания с интересуващите те думи и ще разбереш реално колко е търсенето и колко трафик евентуално би могъл да очакваш от определени думи.
Линк ако сложиш между двата със сигурност няма да ти попречи, но колко ще ти помогне един господ знае.
 
От: оптимизация и съвет

а каква е разликата примерно между гоогле.ком и .ро примерно освен езика и защо в единия излизам на една позиция а в другия на друга позиция и как мога да дигна позицията там дето изостава примерно.
 
От: оптимизация и съвет

Приеми ги като съвсем отделни търсачки за които ще трябва да се бориш по отделно
 

Горе