пари от реклама

m1ke

New Member
Преди да сте се отказали да четете искам да кажа че не става дума за обещания за доходи от порядъка на хиляди долари в рамките на 5 минути или други подобни примамващи схеми, на които сте се нагледали.

Става въпрос за проста рекламна агенция, от която всеки може да печели.

Принципа е следния:
Уеб сайтовете дават пари на тази агенция за да ги рекламира.
Тя прибира част от тези пари.
Останалата част е за тези на които тя рекламира.

За разлика от други подобни измамни сайтове тук всичко е ясно и чисто - получавате по $0.01 на кликване, както и по $0.01 на кликване от някой, който ви е посочил като реферал.

Освен това минималната сума за изплащане е 10 долара (сравнително достижима сума, за разлика от някой други сайтове, които искат да натрупате трицифрена сума за да ви я изпратят и обикновенно се отказвате доста преди да я постигнете).

Адресът е bux.coolinc.info

ПП. Нямам за цел да привличам непознати реферали и да трупам пари на техен гръб или пък да рекламирам сайта. Пуснах това мнение с информативна цел - защото тази работа изисква 5-10 минути дневно и при един нормален брой активни реферали (10-15) е способна да ви донесе приличен месечен приход (от порядъка на $80-$100) и сякаш от всички рекламни програми (Google adsence и т.н.) тази изглежда най сигурна с оглед на това че от вас зависи какъв ще е прихода ви. Освен това няма ограничения за броя реферали, които имате и на теория приходите ви могат да растат до безкрайност.

Надявам се, че съм бил полезен :)
 
От: пари от реклама

Това ме отказа да чета:

"Преди да сте се отказали да четете искам да кажа че не става дума за обещания за доходи от порядъка на хиляди долари в рамките на 5 минути"
 
От: пари от реклама

много съм доволен от сайта изплати ми парите $500 000
в момента си джиткам с к*рвите в хамъра благодарение на сайта!
в кръгъ на шегатъ
 
От: пари от реклама

Интересно - колко много хора започват присъствието си тук с постове ала bux.to. За миг се уплаших как започнах аз и разгледах първия си пост - макар, че мога да се гордея, че написах нещо смислено :D , все още не съм реализирал нищо полезно :mad:
 
От: пари от реклама

hahaах пич..

споко

има една древна корейска поговорка:


"Не е важно какъв тръгваш, важно е какъв ще си като стигнеш и какво ще направиш по пътя си"
 
От: пари от реклама

Още един красавец. Абе от къде им идват на тези хора такива гениални идей за онлайн бизнес. :) Да печел пари на техен гръб??? What the f**k does it mean? Ти май си вярваш...:) Все пак добре дошъл и се ориентирай към нещо по сериозно и преспективно - не си губи времето с нещо толкова глупаво и новаторско. :)

П.П: Еми не ни беше полезен.:)
 
От: пари от реклама

Blinky мога ли да попитам на кой пишеш :d :D
 
От: От: пари от реклама

Човека повярва в мечтите си... ако се искарваха тъй, всеки тука щеше да е милионер :d не че аз ги разбирам много нещата ама... ;)
 

Горе