питане за слушалки

ziko

Member
Здравейте аз съм запален фен на музиката и бля бля та така искам да ви попитам вреди ли много на слуха ако ползвам слушалки защото обичам силната музика и съседите и хората в къщата ми протестират много. До сега бях с колони на който си увеличавах музиката доста. Та питам защото наще мрънкат че не трябвало да слушам музика силно или пък от слушалки. Та може ли загубата на слуха да е голяма при използване на слушалки или колони при високо ниво на звука.

Според мен когато са правили колоните са имали в предвид че ще се използват в домашни условия и не трябва да са толкова силни че да вредят на човешкият слух което според мен се отнася и за слушалките. Та исках да чуя Вашето мнение :) :) :)

п.п Ако темата не е за тук да ме прощавате :Д
 
От: питане за слушалки

мерси :)

някой красавец ми беше дал червена репутация защото ми бил 2ри акаунт . Ами не имате някаква грешка това ми е единствената регистрация в предприемач. Когато сте сигурни за нещо тогава давайте каквито и да е репутации :) скоро и този форум ще запрелича на уеб мастера което не е хубаво , но ваша си работа ;)
 
От: питане за слушалки

скоро и този форум ще запрелича на уеб мастера което не е хубаво

Чак толкова много кретени няма тук. Стремим се да поддържаме бройката им малка.
 

Горе