От: плащане чрез PayPal Website Payment Pro в OpenCart
Здравейте,
Бих искал да попитам дали имате информация за модула Paypal Pro Hosted/Integral Solution за OpenCart 2x.
Идеята при мен също е за онлайн магазин, който няма да е предназначен за продажби в България, основно за Щатите. Предложиха ми този модул, като опция която ще поддържа повечето видове плащания; плащаме с PayPal акаунт и плащане с дебитни/кредитни карти (с директно попълване на данните на клиента, без влизане в PayPal акаунта).
Основния ми въпроса е подходящ ли е този модул за тази цел и приложим ли е в България (прочетох някъде, че за всяка страна е с различно име) ?
Опитвам да ъпдейтна обикновения си PayPal акаунт, но казва че .... „This PayPal account cannot be used for US Website Payments Pro. Please use a US PayPal account to proceed“

. Трябва ли да регистрирам US PayPal account, могали да използвам модула с БГ Акаунт, който след това да свържа с БГ банкова сметка?
Ще съм изключително благодарен за всяко мнение и съвет, тъй като трябва да взема решения преди да платя 40 $ за този модул !
Благодаря предварително !