помощ за новия ми сайт

mal4o

New Member
Здравейте,

В момента изграждам нов сайт който е подобен на този и ще предлага на посетителите най-гледаните сериали онлайн. Няма да се изисква регистрация или нещо такова, използвал съм WordPress и смятам всичко да е просто и обикновено.

Въпроса ми е как да сложа сериите така, че да нямам проблеми после. Дали да е чрез линк от сайтове като YouTube и други сайтове където са качени сериите. Или да ги сваля примерно от замунда и да ги ъплоадна на сайта си. Това е главния ми проблем в момента, защото искам да е по най-лесния начин, най малко ангажиращия за посетителите и все пак да не загазя заради цялата тази работа.


Другото което ми е интересно е как всеки един от вас би пробвал да изкара пари от подобен сайт. Аз смятам да използвам адсенс и CPA схеми като имам малък код който примерно веднъж на 24 часа или на колкото го настройва да изкарва поле от което трябва да се отиде до CPA офертата, за да може да се гледа серията или да се посети дадена страница.

Ще очаквам вашите предложения, съвети и идеи :) Благодаря предварително

Атанас
 
От: помощ за новия ми сайт

Относно как да постъпиш със видеата - ако ги има с добро качество и със субтитри с сайтове като YouTube (което ме съмнява малко) ги показвай така защото няма да ти навъртат трафик на хостинга.

Ако пък тия сериали имат авторски права... може да си навлечеш гнева на Google и да ти затрие сайта от индекса си, и евентуално да ти блокира adsense акаунта.
 

Горе