преводи и свежи статии

dianapetrova

New Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте, предлагам преводи от български на английски и обратно, както и писане на статии (освежаване на съдържание). Имам опит във фирма за преводи и издателства. Най в свои води се чувствам със статиите за родители.
Ако някой прояви желание - подробностите в скайп: diana.petrova или имейл: workdiana {at}abv.bg
 
От: преводи и свежи статии

Даваш ли review копие (безплатно извършване на услугата), а аз после ще напиша интеревю за качеството на превода :) (един от най сигурните потребители съм в този форум, никой не се е оплаквал от мен + че имам форум за оплаквания)
 
От: diana

Emi ok. Moze neshto, no az si imam weche niakolko klienta tuk, s koito rabotia ot 5-6 meseca. Ne mislia che mi triabva plateno mnenie. Za kushiata obache moze i da go napravia.
 
От: преводи и свежи статии

Интересуват ме цените за превод от бг на анг, и статия от 500 думи на англ.
 
От: преводи и свежи статии

Цените за превод от бг. на англ. и обратно, стига преводът да не е твърде технически, са 5.50 лв. на машинописна страница (1800 знака с интервали) от преведения текст. Когато преводът е под 1800 знака, цената е отново 5.50. Статия от 350-500 думи на английски: 5 лв. (отново стига съдържанието да не трябва да е твърде техническо и да изисква специални познания).
 
Последно редактирано:
От: преводи и свежи статии

С Диана работим заедно от около 3-4 месеца.От както почнах блога си.Смеят да твърдя,че уникалното си съдържание,което помествам там до голяма степен се дължи на успешният и превод.(Това за съдържанието е мнение на един руснак,занимаващ се с маркетинг и американски преподавател по маркетинг също).
Дано не прозвуча като платена реклама.
 
Последно редактирано:

Горе