предложете коя фирма да ползвам (адсенс еази трейдар)

nik0la каза:
oxily, така си го налепил с карета, че в първия момент не видях обявите 8)

доста си се постарал да объркаш юзерите да кликат по каренцата ;) определено по този начин ще имаш многократно по-големи приходи от адсенс! но пък си мисля, че с подобна агресивна тактика, няма да можеш да задържиш юзери, както и да ти се увеличат посещенията!

Да кажа тактиката тука :) понякога ще спря рекламите. там ще пускам категориите. и юзерите свикват така че категориите там като пускам рекламите повече клик има. Също в magnum направих така сложих текст рекламиите където беше категориите ако има повече клик ще кажа. Незнам дали е лошо. :twisted: Мислия че ще има защото понякога и аз мислия че категориите там :) като юзер и аз играя.
 
:D С това мнение направо разказа играта на ученията за повишаване на кликаемоста по адовете :) Те Г затова намалиха размера на полето. Но въпреки всичко добър пример за агресивна маретингова тактика :D
 
Бих ти препоръчал да ползваш и двете програми, особено ако имаш нисък bounce rate. Така на един юзър ще можеш да покажеш пт двете програми, а той да избере на кое да кликне.
 
аз доколтого разбрах тои разчита на модела на поведение на усерите те са свикнали да кликат в зона X за да си пуснат игрите обаче след известно време зоната се заменя с реклама а игрите оотиват на старото място на рекламата и една част о усерите си кликат по навик(без дори да се замислят :mrgreen:). Незнам дали така нестава преклено висок CTR но иначе май не е забранена тази тактика... А със широкото поле не им беше трудно да оцелят те затова Г го смалиха
 
то забранено няма :) има по-скоро мениджмънт на сайта, въпрос на предпочитания на мениджъра на сайта.
 
Понякога не харесвам саита как изглежда за тва сменя :twisted: това не може да забранено
 
Искам да попитам някой с повече опит при easytrader. Имам сайт който в момента ми печели по 2-3$ на ден като прави средно по 110клика сайта е за флаш игри. Как мислите ,че ще се печели в easytrader ще има ли повече печалба има ли смисъл да се местя.
 
$2-3 са си малко за стотина клика откъдето и да го погледнеш :)
В изито има доста шарени банерчета за запознанства и други от сорта, и ми се струва, че ще имаш по-голям успех, имайки предвид аудиторията на сайта ти :wink:

Най-добре е да опиташ с Изи за известно време и да споделиш с нас :)
 
online, никой не може да ти даде точен отговор на въпроса! Пробвай и сподели как е после :)
 
Добре де вярни ли са тия работи които easytrade показват по сайта си 0,10лв на клик 0,15лв 0,17лв. Каде е уловката?
 
Това са цени, които ти изплащат за вски клик, който варира различно според програмата. Също така има и програми, в които се заплаща за действие или продажба, но от там с малко трафик почти никакви пари не можеш да изкараш. Общо взето схемата за работа с изитрейдър е следната, установена след няколко месеца работа с тях:

1. Правиш си регистрация, като посочваш един сайт
2. Когато ти одобрят профила и сайта можеш да се логнеш и да си добавиш неограничен брой сайтове.
3. Трябва да се кандидатираш за всяка програма поотделно с всеки сайт. Тук е и разликата с гугъл, където ти одобряват само първия сайт и след това можеш да си лепиш кода на всичките си сайтове.
4. Когато те одобрят за някоя програма си избираш съответния банер, който ти харесва, вземаш му кода и го слагаш на страницата си. Тук може да се използва ротатора, който предлагат от изитрейдър и можеш да си ротираш различните банери с различен % 8)
5. Отиваш да пиеш една бира с приятели и като се върнеш отваряш си статистиката да видиш колко си спечелил, докато си почивал :)
 
Пълна мизерия не ми удобряват сайта рекламодателите иначе easytrader го удобриха. С 2 думи можеш да рекламираш ама никъде :) весело
 
online каза:
Пълна мизерия не ми удобряват сайта рекламодателите иначе easytrader го удобриха. С 2 думи можеш да рекламираш ама никъде :) весело

не те разбирам какво искаш да кажеш? Ако си се кандидатирал само за 2-3 програми - това ти е грешката. Кандидатирай се за колкото се може повече - така имаш по-голям шанс да те одобрят!
 

Горе