препоръчаите хостинг за ми нает съвър

ioio

Member
Ползвам щатски нает сървър но си е гадно като съпорта ти е далече а и саита ми е само с бг трафик.Кофтито е че там съм на 90$ а тук цените са нещо по високи а данните по-малки.
 
От: От: препоръчаите хостинг за ми нает съвър

Аз ползвам VPS на superhosting.bg и съм много доволен.

така като е виртуален а не нает няма ли проблем с процесорното време щото саита ми си е сериозен и са ми го блокирали заради това.
 
От: препоръчаите хостинг за ми нает съвър

ако си навит мога да ти предложа 2 компании за dedicated сървъри, и 2те са базирани в Щатите и цените са добри. мога да ти дам конкретно предложение. пиши ми на лично. и ми дай повече инфо за сайта си. мерси
 
От: препоръчаите хостинг за ми нает съвър

Би ли казал повече какви изисквания имаш... като операционна система, софтуерна конфигурация и т.н. Има вариант да използваш сървъри поставени в Европа, не само в България.

За цените... у нас качествена Dedicated Hosting услуга с добра поддръжка струва минимум 250 лв., което значи почти двойно на бюджета ти заради ниска долар. на сървъри в Европа, но извър България цената е сходна... възможно да имаш нещо качествено за около 100 евро.

... иначе има доставчици, които работят под пазарните цени на риск. В момента, в който ти трябва техническа поддръжка разбираш какъв е риска.
 

Горе