проблем с индексирането на блог в blogspot

valery11

Member
Скоро видях че блога ми в блогспот има PR 0 в google.А искам да си регистрирам блога в един сайт ,но не ми го приемат заради това.Някой знае ли как да индексирам всичките си страници в Google за да мога да имам по-висок ранг и как всъщност се определя той.

P.S. И някй знае ли как да събмитна сайтмап на блога си в blogger.com.Всякак съм опитвал но все не става
 
Последно редактирано:
От: проблем с индексирането на блог в blogspot

Гугле преизчислява ПР през около 3 месеца, щом те е пропуснал ъпдейта от началото на април следващият ще е около юли. Вероятно блогът ти е нов и за това не е получил ПР от Г. другият вариант е да не ти е уникално съдържанието или поради някъква причина да имаш наказание.
Сайтмап не можеш да качиш в Блогър но това да не те притеснява - Самата платформа е на Гугле и те са се постарали доста добре да си индексират страниците и без сайтмап стига съдържанието както казах да е уникално и да не противоречи на някое тяхно условие.
Ти не можеш да си индексираш страниците Г. решава кои от тях да индексира ти само можеш да си помогнеш малко като си подсигуриш връзки към статиите си публикувайки ги в Свежо и други подобни социални мрежи.
Как Г. изчислява ПР никой не знае - знае се само че много важни фактори са - уникалното съдържание - и качествените линкове които водят към блога . Със сигурност според мен се взема в прадвид броят посетители на блога и времето което те прекарват там и тн.
 
От: проблем с индексирането на блог в blogspot

Блогът ми не е нов, от миналата година лятото е,но посещенията му напоследък намаляха много.Съдържанието ми е доста разнообразно от статии за aфилиейт продукти до статии с лично мое мнение.Имали опасност Гоогле да спре да ме индексира ако имам мн малко посещения и дали има смисъл да добавям по често статии за да си повиша PR?
 
Последно редактирано:
От: проблем с индексирането на блог в blogspot

Както се казва неведоми са пътищата божи - за пример един мой блог създаден януари със 15 уникални статии и около 25 посетители на ден в началото на април стана ПР2 а има и къде по добри постижения - Явно Гугле не ти харесва садържанието
 
От: проблем с индексирането на блог в blogspot

А откъде мога да видя какъв е PR на блога ми?
 
От: проблем с индексирането на блог в blogspot

Въпроса според мен е друг! Как може да си регистриран тук преди две години и да задаваш такива въпроси ?!?!?! По една тема на седмица в раздела за СЕО да беше чел, вече щеше да ти е ясно всичко.
 

Горе