продавам сайт

mbox7

Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Здравейте,
продавам сайта http://mbox7.net/. Сайтът е нов, горе-долу развит ( 1200-300 униклани посещения дневно, 10 000 импресии ) с добро индексиране в Google и Page Rank 4.Сайта е с голям потенциал, но поради мойте ограничени финанси и малкото време, което имам за подръжка на сайта се опасявам да не пропадне. Цената е 800 лв. Ако се интересувате от моя сайт можете да се свържете с мене на е-майл адрес [email protected] или скайп : s_gerrard_8-liverpool

П.П. Приемам само сериозни оферти и мнения. Благодаря Ви !
 
От: продавам сайт

Хубаво бе маа**** стара Аз ще ти кажа колко вади.
Вади 1$до 2$ дневно.
Защо? МИ защото неговия сайт не е насочен към тема където има рекламодателска конкуренция а получава от гоогл общи реклами които са много ниско платени и на клик зима цент. На 1500 уникални посещения колко клика мислиш има ?
И обърни го в долари я сега го умножи по курса за деня и кво ? 800лв?
Все още има луди хора ;)
 
От: продавам сайт

Един въпрос който може да се сметне за офтопик. Като продавате толкова "лъскави" и функционални сайтове....какви системи стоят зад тях защо не се споменава никъде? Готови cms-и ли, коя точно или и кода на сайта е авторски (това последното много ме съмнява да е вярно дори за 1% от продаващите се сайтове тук.)?
 
От: продавам сайт

Сайт с неясен домейн (mbox7?!?), шарен и драскан на Фотошоп до безобразие.
При влизането в сайта се вижда една голяяяма сива празна дупка и едно каренце, озаглавено "Информация за песен" пък под заглавието са изредени различни стилове музика?!?
"Най-сваляните песни Статистика Hit or Shit" на никъде не водят, а са с цвят на активни линкове.

Ако и приложа скрийншотове как се омазват разните полета ще се самозакриете :)
 

Горе