продавам система за запознаства 100% работеща

Re: От: продавам система за запознаства 100% работеща

Ама май само на теб налита :)

Ти к'во, да не ревнуваш? :D
 
От: продавам система за запознаства 100% работеща

Не се оплаквай като девойче! Ако искаш да правиш сайт и имаш идея за какво да е, има два варианта. Вариант 1 събираш пари, написват ти сайта или си купуваш готова цмс и даваш пари да ти направят сео, за реклама, дизайн (ако не е писана), лого и т.н. Щом не разбираш нищо. Вариант 2 - ако нямаш пари, търсиш си някоя безплатна система, която отговаря на идеята ти и почваш да четеш и да се занимаваш с нея, да търсиш как се модва и т.н., докато си я направиш както искаш! Толкова намираш 20-30лв за домейн и хостинг и я качваш. Като е готова за "показване пред света", почваш да я регистрираш насам-натам в търсачки и други сайтове. Тоест да я разпространяваш. И да четеш подробно как се прави СЕО и да си направиш ти. Ако изпълниш това, сайта ти ще тръгне и без да се налага да плащаш на някой да ти го прави или разпространява. Ама се съмнявам да направиш нещо съществено с тая неграмотност.
Сигурно знаеш за втория начин, но вероятно те мързи. Затова се правиш на жертва из форумите и си търсиш балами да ти работят по сайта без пари, а ти да си прибираш паричките... Къде го има това? :D Що ти не ми построиш една триетажна къща без пари? Аз ще ти дам тухлите и цимента. Ти само вдигни стените. Е няма, нали? Успешен сайт може да се направи и на html от 5 старници! Въпроса е да знаеш как. Може да се научиш, ама не и като чакаш наготово.

Например, аз още когато бях на училище си направих един сайт на уордпрес и си бачка още и ми носи по 15-20 к месечно и все още не съм му правила СЕО. Не са особено много посещения, но като за начинаещ...бива.

Така че си седни на четирибуквието и почвай да четеш. Аз от 3 години чета и още не съм станала програмистка, но пак повече знам от теб!

Ти май само сладки приказки си говориш и търсиш балами. И при мен искаше реклама, но като разбра, че искам пари започна да увърташ! Изобщо не се пазарете и забърквайте с този тип. Лъже! Мен ме метна.

Писа ми в друг сайт, че искал да купи реклама, колк струва, написах му цените и той поиска скайп, за да се уточним. Свързахме се и въпреки, че на ЛС в сайта му бях написала ценоразписа, пак ме пита за цените, ок. Както и да е. Пак му ги написах. 2-3 дена чакам, пита ме мога ли да му направя напиша скрипт за неговия сайт и аз казах, че първо трябва да го видя. Между другото пак го питах за рекламата и пак никакъв отговор. Писах му, че май си прави оглушки, а той моля ти се ми вика: "Оф, ся не мога да мисля, щото скъсах с приятелката си". Викам му, че личните му проблеми не ме интересуват, аз не ангажирам другите с моите например. И той като се изцепи "И кво да направя, че съм служител на закона", направо щях да падна! Каква връзка имаше с разговора, не знам! :lol:

А какво пишеше на скайпа му... :Х Нямам думи. Няма и да цитирам, защото е грозно. Според мен е някой сексуален маняк, който си мисли, че е най-умния в интернет, а всички останали са балами, които са длъжни да му рабтят без пари.
 
От: продавам система за запознаства 100% работеща

Например, аз още когато бях на училище си направих един сайт на уордпрес и си бачка още и ми носи по 15-20 к месечно

What da fack?
 
От: продавам система за запознаства 100% работеща

Beylian прати ми снимка в цял ръст и скайп :cry:
Soyo, голям егоист си. Дай подробности за скайп-свалката:mrgreen:
 
От: продавам система за запознаства 100% работеща

и аз предлагам такава

ами пусни си отделна тема като продаваш
 
От: продавам система за запознаства 100% работеща

колко искате

Ми дай ми 100$ и системата... :lol:
Ше продавам нещо и ще питам колко искат WTF!?
А ти "биач" ли си любовник ли си така и не разбрахме!?
С този пример с къщата сам се закопа :lol:
Значи ще открадна къща, ще и сменя портата ще и сложа тераса и ще я пусна за продаване ъ???
 
От: продавам система за запознаства 100% работеща

Още ли ги чепкате тея.
Дай да ти дам 10 лева да я купя и да фърлят темата в коша... (най бързите 10 лева които си изкарвал)
 

Горе