[продавам] 2 новинарски домейна пр4 и пр3

От: От: [продавам] 2 новинарски домейна пр4 и пр3

Ако купим и двата - $200, но има и опция да се купи само allrss.info за ..$200 :D
че кво не ти харесва на промото ?
само аз съм способен на такива промоции:p
даже ако искаш и без пари мога да ти ги дам...
а между другото разбираш ли от домейни ?

От: От: От: [продавам] 2 новинарски домейна пр4 и пр3

че кво не ти харесва на промото ?
Лошо НЯМА!..
разбираш ли от домейни ?
Знам ли, по- скоро се разправям със сайтовете на тях..

Знам ли, по- скоро се разправям със сайтовете на тях..

значи аз продавам домейните ,а ако някой иска и сайтовете бих дал,мисля занеш че сайта не е само това което виждаш а са 2 неразделни неща - домейн+скрипт = сайт
в повечето случай това с което се разправяш няма значение :)

Всъщност ги намирам за две доста различни неща/поприща.
Домейн маркета се концентрира върху търговията /покупко - продажба/ с домейни, използвайки различни методи за - издирване и покупка на дропени, стари, семантично заначими, с голам брой екзакт сърчове и т.н. домейни и тяхната продажба на изгодни цени. допълнително може да се ползват различни техники и прийоми за фейк ПР, фрейм линкове и т.н., с цел повишаване на стойността на самият домейн.
С всички тия работи не се занимавам..
За сайта, разбира се, всичко това е от огромно значение, но като СРЕДСТВО.
И обратно - за домейн маркета, то е ЦЕЛТА.
Това за раздумката, а по същество: в момента не ми трябват новинарски домейни, просто се изкефих на Промото. :)

От: [продавам] 2 новинарски домейна пр4 и пр3

да прав си че могат да се манипулират,но аз не съм човек за 1 ден + това домейните не са дропени ,а единия има добър баклинк от пр5 ци ;)
не съм ги пуснал в други форуми понеже мислех че на бг пазара все пак има разбирачи на които ще им свършат работа

относно дропените домейни това е най-добро за един сео мастър,надявам се да си такъв и скоро ще може да общуваме ,като ти продам някой домейн ;)знай че ще ти ги дам на ресейлрски цени и дори да не ги развиваш ,пак може да изкараш някой $

а относно скриптовете като цяло ,да ти кажа аз какво мисля :
купувал съм скриптове за по 1 к $ и все тая ,но домейна си го имам и ми вади по мин ххх$ на година от един индекс :)
а сега кажи кое е по важното домейна или скрипта ?

Последно редактирано:

Горе