рекламна мрежа с падащ банер

Kaloqn.

Member
Някой може ли да препоръча рекламна мрежа с падащ банер, да има Close AD, и да се печели на импресия, защото една друга мрежа много взе да ми пречи, вади потребителите на сайта като цъкнат на рекламата, не е с target blank И това ме дразни, че ми гони хората, не изглежда сериозно.
 
Гледам да не се бъркам в такива теми, че са 99% от всички. Наистина ли си мислите, че рекламите са нещо хубаво и вдига аудиторията? Първо ми се пръква pop-up за биксвитките, вместо да го направите дискретно съобщение ми го правите модален и закрива цялата страница. Давам ОК. После приканване да ви харесам у Фейсбук, пък аз си имам дори нарочен плъгин против Фейсбук. После дали искам да се абонирам за тъпи новини, безплатно било. Пак цъкам.
И после ми излиза реклама върху всичко останало, и това увеличавало аудиторията...
Не знам кой инвестира в такива реклами, но са направили нета на кошмар, и не вярвам някой да ги гледа!
2 отделни радиоприемника имам като бачкам навън. Като почне да дърдори като за 5 годишни да ми е наблизо да сменя станцията.
 
Реденето на рекламата в един сайт, също е изкуство :D
Мани бруталната досада, ами някой някога купил ли си е нещо от реклама? Спамят ме с магазини на 300 км. от мен, лекарства за 1000 вида болести, превръзки и памперси. Луди милиони наливат в туй нещо, а от мен 1 стотинка не са видели обратно. Като ми трябва нещо си пускам търсачката и си го намирам за минималната възможна цена.
 
Тва ясно. Рекламата от рекламни мрежи не е в полза на потребителя, а се опитва да е в полза на собственика на сайта :)
Колко пъти съм бучал, че с тия реклами се губят директните.. Някои не могат да схванат, че ползата от повечето реклами (монетизация) е в пъти по-ниска, отколкото евентуалната загуба на потребители. Освен това се получва уеко омагьосан кръг - ти се дупиш на бота да му показваш всякакви извращения (реклами), па в същото време се чудиш как да му обясниш, че именно те са причина за умрелия боунс.. Нема угодия ахаха Аз специално от цифра време съм с блокаж, иначе до са да съм гасил 95% от сайтовете веднагически :D
Необходимият баланс е, много добра подредба и преценка, къде и какво ще се турне ;)
 
А да, че се и сърдите! Инсталирате скриптове да следи дали имам адблокер, и после бучене да им гледам простотиите. Някои от тях са особено гнусни, разни менте илачи за ендопаразити, и анимирани мърдащи метили и гнус. Не мога да си представя някой да си купи нещо от тия.
С какъв акъл някой дава пари да рекламира така, това не мога да се начудя. Ясно е, че е най-лесния начин да си монетизираш сайта, тургаш си адсенса и чакаш да завалят парите от небето. На каква цена е всичко това, тотално засран ефир, ни радио да слушаш ни ТВ да гледаш. Националните медии като БНТ и Хоризонт се издържат от данъци, и пак наблъскали с реклами до неслушаемост.
Кой по дяволите печели от всичко това. Наистина не вярвам някой да се юрне да купува нещо дето не му трябва, а на мен ми трябва едно на 1000 от това дето рекламират. Изгубва се покрай останалата досада.
 

Горе