Продава се: сайт на автомобилна тематика с приходи и голям потенциал

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте,
Продавам сайта си винтурбо.ком (на латиница). Домейнът изтича 11.07.2020г.
Сайтът го закупих от колега от тук, добавих нов метод за плащане (easypay), направих му SEO оптимизация, качвах и доста статии, и т.н. От известно време обаче нямам време да се занимавам с него. От време на време влизат някакви поръчки, които ги обработвам, но като цяло е занемарен. Има си и фейсбук страничка с 1500 фена.
Продавам го, защото нямам време да се занимавам, а не искам така просто да стои. Има огромен потенциал и с малко реклама и правилен таргетинг (за които ще дам идеи) нещата ще се случат.
Цената е точно 2000 лв и не се коментира въобще. Включва сайта, домейна, цялото know how и идеи за развитие. Знам колко пари съм налял, знам, че няма да се върнат, но и знам, че сайта си струва, а и подаръци не правя.
Офертата не е за хора, които ще закупят сайта и с нищоправене ще изкарат "големите пари". Не продавам готов, разработен бизнес, а възможност за такъв, всичко зависи от човека, който ще го закупи.
Не ми е спешна продажбата, понеже си работи и си капе от време на време. Моля да не не се изнервяме с куци оферти, бартери и излишни коментари!
Връзка с мен: ЛС
 
Последно редактирано:
Вярно ли не го ли изби все още? Подби цената на пазара това ще е причината :D Успех с продажбата. :)
 

Горе