този скрипт......

dalasweb

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   2   0
Някой знае ли откъде да си купя този скрипт

www podariavam com:)
 
Последно редактирано:
От: този скрипт......

Аз също проявявам интерес към скрипта. Ще се радвам ако някой ми каже ориентировъчна цена за написването ( кодирането) на сайт, като "Подарявам" , разбира се на друга тематика и с друг дизайн (мой). Има малко грешки в скрипта на "подарявам" има и някои бъгове и нужда от подобрения ( Не знам дали PHP или CSS и дали не говоря глупости в момента, защото съм дизайнер, не програмист). Става дума за падащи менюта и скриващи се такива.
Благодаря! :)
 
От: този скрипт......

все пак няма ли някой ,които да даде цена?
 
От: този скрипт......

Предлагам кодиране на такъв сайт за 400 лева, в срок на 3 седмици от уговарянето. Това включва всичко което има на Подарявам, с изключение на бъговете (аз видях един), както и без да се заемам с регистрацията на различните услуги.

Услугите които видях са Google Analytics, Google AdSense и тази за заплащане със SMS (подсетете ми, ако има други такива). За тях трябва да ми предоставите техническата информация (примерно, код), която трябва да получите при регистрация. Ако искате аз да се ангажирам с регистрацията, ще искам допълнително заплащане.

Ако не искате да кодирам неща които ги има в Подарявам, мога да снижа цената. Важи и обратното – може да я вдигам за функции, които ги няма в Подарявам. Срокът също може да се повиши, при допълнителни функции.

Към цената влизат следните административни функции:

  • Редактиране на обяви
  • Одобряване на обяви
  • Изтриване на обяви
  • Редактиране на потребители
  • Изтриване на потребители
  • Задаване и премахване на администратори
  • Задаване на главни и под-категории за обяви *
  • Редактиране на името на категории за обяви
  • Изтриване на категории
* За ориентир, главните категории за обяви в сайта Подарявам са „Подарявам“ и „Търси се“, а под-категориите са всички останали („Авто-Мото-Вело“, „Бяла техник“ и така нататък).

Ако имате мнения как да бъдат достъпни административните функции, опишете подробно, най-добре с рисунки. В противен случаи ще ги направя както сметна за добре.

Държа допълнителните функции (административни или потребителски) също да бъдат описани добре. Външният вид на сайта също искам да бъде описан подробно. Ако искате да се заема с измислянето външния вид, това ще струва допълнително. Способен съм в техническата част, но по-малко в художествената.

Може да си поделите цената за изработването, но тогава общата цена ще се вдигне, понеже ще е повече работа за мен. Примерно, ако цената е 400 и сте двама, ще ви искам по 250. Ако единият иска повече или по-малко функции от другия, съответно неговата цена ще се вдигне или приспадне.

Сайтът ще го пиша на HTML, CSS, JavaScript (ако е нужно), PHP и MySQL.

Също предлагам и мой хостинг. Може да говорим допълнително лично относно това.

Ако смятате офертата ми за приемлива, предпочитам да се срещнем на живо и да уточним подробностите. В София съм. Пишете ми на лично съобщение относно евентуална среща.
 

Горе