Продава се: търся съдружник програмист за голям проект!!!

jordan3214

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Както заглавието го издава, търся опитен програмист за съвместен проект и по-точно надграждане на вече съществуващ сайт.

Това което предлагам е следното: програмиста ще трябва да надгради сайта, като основните неща които ще трябва да се направят са свързани с афилиейт линкове от сайтове за групово пазаруване и туристически агенции, изграждане на нови секции и позициониране на оферти от сайтовете за групово пазаруване на правилните места в сайта. Нещо като сайт агрегатор на оферти, но за разлика от тях самия сайт има много информация и потребители хотелиери.

В замяна на вашата работа по сайта ще получите пълно съдружие 50/50%

Това което аз ще правя след като Вие си свършите работата: активиране на новите обекти, редактиране на вече съществуващите, насочване на афилиейт офертите към конкретни дестинации, както и контакти с бъдещи и настоящи клиенти и потребители на портала.

Сайта е в най-трудната ниша а именно туристическия бранш, ключовите думи са с изключително висока конкуренция. Пример: хотели в Созопол, хотели в Банско, хотели Велинград и.т.н

Възможностите за печалба са няколко:

1.Платена реклама от хотелиерите

2. Продажба на афилиейт оферти

3. Adsense

Моля, да ми пишат само хора със сериозен опит и да не питат за класиране в Гугъл, защото ако го имах нямаше да отварям темата и отдавна щях да съм с големи приходи.

Домейна е на 6 години, а сайта за който пиша е в подписа ми
 

Горе