хостбългария

От: хостбългария

Здравейте,

Има проблем с колокационния център в който се намират щатските ни
сървъри и ние също нямаме достъп, Очакваме бързо отстраняване на
проблема. Извиняваме се за прекъсването.

Поздрави,
************.

Половината ми сайтове са доло и подлудявам ....
 
От: хостбългария

Ъп на темата, че ме интересува живо - моля за още впечатления от тия хамерикански сървъри на ХостБългария...

Мого съм доволен от тукашната услуга, ма скоро ми изтича периода в Дриймхост и се чудя дали да не пробвам да мина хептен тънкаж... 3 лева на месец се пак.
 
От: хостбългария

Имат проблем от около месец някъде.Тези от подписа ми се хостват при тях на американсите им сървъри.Доста често взех да получавам съобщения, че базата е долу.
 
От: хостбългария

Аз ползвам 2 броя от хамериканските им сървъри. Единият не е падал изобщо за другия не знам предлагам, че не е понеже не се е случвало да не ми се отвори. :)
 
От: хостбългария

От 2 години ги ползвам и никага не са били с уникалната връзка която всъщност рекламират. И през ФТПто е доста по бавно прехвърлянето...Но си ги харесвам. То всичко неможе да е чус.
 
От: хостбългария

Вие какво - някакви наети рушители на имидж на конкуренти ли сте :p? Все още са номер едно, никаква промяна не съм усетил в услугите им.
 
От: хостбългария

Наистина чужно как хора с толкова малко мнения пишат такива генерални изводи но както и да е. Имам 3 сайта на 2 различни сървъра при тях и всичко е окей - доволно е определено. Що се отнася до въпросният проблем - понякога се случват такива неща и наистина хостинг фирмата е с вързани раце. Единственият вариант е да смени колокационния център на сървърите си но това е доста трудна работа (ходене до чужбина, наемане на транспорт до новият дата център, конфигурация на интернет настройките и т.н, наемане на 2-ра машина да поеме даунтаймна докато се прехвъли)... и то заради случка която се е случила за 30-60 минути на 8-9 месеца... Някак си не ми се струва да трошат нерви за такива наща. Да не говорим че не е застраховано в новият дата център да не се случи същото. Все пак не забравяйте че 99,9% ъптайм се равнява на 6-7-8 (не си го спомням с точност) часа даунтайм - но да не забравяме - техника е случват се такива неща е вижте за пример Дир.БГ....
 
От: хостбългария

Без да се засягате двамата с последните мнения едва ли имате сериозни проекти,които да им следите ъптайма.Лично аз съм мн доволен от съпорта и от услугата,но имах проблеми известно време.За БГ са номер 1 за шернат хостинг.Щатските сървъри са друго нещо,но за цената си са ок.
 

Горе