„EscrowTickets – българското решение за сигурни онлайн сделки“

Темата не е някакво съревнование, въобще аз какво пиша ти какви ги дрънкаш.
Написал съм два поста със съвет към автора, това заяждане извън политическите теми е малоумно.
Да не говорим, че никъде не съм казвал че моите са сайтове са върха и най-добрите че да ги показвам.

то ти освен WP друго не правиш ... принципно не си програмист ... едно лапе на 12 може да се справи с WP , аз като гледам сайта тук не е правен на WP

Надявам се сте запушили уязвимостите в скрипта, че да не минете от весело в кисело състояние.
Но като гледам как всичко е направено набързо едва ли...
Здравейте, г-н @Sky

Отговорът на този въпрос е съвсем елементарен:
Никой в света не е застрахован от хакерска намеса в която и да е платформа.
Ние обаче сме подсигурили доказано надежден и "древен" метод на работа — не съхраняваме важна информация на сървъри.
Всичко по сделките се води не само електронно, но се дублира и на хартия. Нашето счетоводство работи денонощно и всяка дейност в платформата се документира и дублира.

Извършваме шест пъти дневно бекъп на всички файлове, така че при евентуален срив на системата, всичко може да бъде възстановено в рамките на 15 минути.

Финансови средства в самата платформа няма. Системата не е автоматично обвързана с достъп до банкови сметки.
Освен това разполагаме с дублиращи домейни на различно IP, които може да бъдат активирани в рамките на 5 минути при DDoS атака – и платформата стартира "на чисто" с едно пренасочване.
Няма нищо, което да ни плаши от техническа гледна точка!

А относно това, че според вас дизайнът на сайта не ви харесва – съжаляваме, но вкусът не е универсален. Всъщност, защо точно вашето мнение трябва да бъде критерий за „опаковката“ на един сайт? Важно е съдържанието, не външният вид. Предполагаме, че знаете поговорката за „бисквитите Катеричка“! :)
Гледайте на живота по-абстрактно и не взимайте присърце всичко, за което сте се загрижили относно нас.

Пожелаваме ви лек и спокоен ден! Бъдете здрав и щастлив – това е най-важното! 🙏

то ти освен WP друго не правиш ... принципно не си програмист ... едно лапе на 12 може да се справи с WP , аз като гледам сайта тук не е правен на WP
Брат, зависи какво правиш в WP. Аз съм програмист и често го използвам и правя плъгини, които са PHP и JS, така че много зависи дали само инсталираш готови неща или правиш нещо друго.

Интересно и полезно! Ще направя проба тези дни да видя как ви работи системата.
Освен за е-билети, фейсбук групи в графата "Други" какво се включва?
Имам казус който, ако Ескроу системата ви обслужва на такива къси комисионни ще се възползвам със сигурност!
Ще обясня казуса: Искам да си закупя автомобил от Швейцария като съм попаднал на точната обява от един търговец в мобилето, но колата е в Швейцария. Той ми иска 50% капаро за да я достави до България. Лошото е , че самият търговец казва, че се намира в Швейцария и не е възможна среща между нас в момента. Ще говоря с него дали би приел да мине сделката през Ескроу системата при вас. Сумата не е голяма , но все пак да пращам така пари на някой който продава автомобил на 1500 км от България е малко съмнително.
Въпроса ми е обслужвате ли подобен вид Ескроу сделки? Комисионната същата ли е 5 евро +1% от сумата? Видях , че сте написали сделки до 5000 Евро, като сумата от 50% капаро попада в това ограничение.
Моля да бърз и точен отговор.
Благодаря ви предварително.

Интересно и полезно! Ще направя проба тези дни да видя как ви работи системата.
Освен за е-билети, фейсбук групи в графата "Други" какво се включва?
Имам казус който, ако Ескроу системата ви обслужва на такива къси комисионни ще се възползвам със сигурност!
Ще обясня казуса: Искам да си закупя автомобил от Швейцария като съм попаднал на точната обява от един търговец в мобилето, но колата е в Швейцария. Той ми иска 50% капаро за да я достави до България. Лошото е , че самият търговец казва, че се намира в Швейцария и не е възможна среща между нас в момента. Ще говоря с него дали би приел да мине сделката през Ескроу системата при вас. Сумата не е голяма , но все пак да пращам така пари на някой който продава автомобил на 1500 км от България е малко съмнително.
Въпроса ми е обслужвате ли подобен вид Ескроу сделки? Комисионната същата ли е 5 евро +1% от сумата? Видях , че сте написали сделки до 5000 Евро, като сумата от 50% капаро попада в това ограничение.
Моля да бърз и точен отговор.
Благодаря ви предварително.
Здравейте, г-н Михайлов,

Отговорът на така зададения от Вас въпрос е: ДА!
Обслужваме Escrow сделки в автомобилния сектор.
Към настоящия момент обслужваме Escrow сделки в рамките до 5000 евро.
Комисионната е една и съща за всички сектори, в които работим – 5 евро + 1% от общата сума по Smart Contract.
Моля, пишете ни едно ЛС, или се свържете с нас през нашата Escrow платформа, за детайли по Escrow сделките с автомобили.
Ще Ви помолим, ако евентуално станете наш клиент, да публикувате отзиви за услугата, която сте получили, тук в този форум!

Благодаря Ви за вниманието! 😊

Много точно попадение сте направили!
Поздравления. Отдавна има нужда от такава услуга в българското интернет пространство.
И аз имам един много важен за мен въпрос!?!
Предлагат ми в момента да купя една група във фейсбук + инстаграм акаунт + ТикТок акаунт като общата аудитория на трите акаунта надхвърлят 1 млн членове.
Сумата за която ми я продават е 10К лева. Как става цялата процедура по прехвърляне на акаунтите и плащането на парите? Човека от който купувам акаунтите живее в Германия, а аз съм в България. Дори да имахме възможност за лична среща това едва ли би било полезно защото аз и да му дам парите на ръка той винаги може да ме прецака по някакъв начин като уж ме направи администратор на групите и на акаунтите и после да си ги вземе отново. Има много такива случаи. Моля ви обяснете по най простия елементарен начин как се случват нещата про ескроу посредничесто? Каква е тосната сума която аз трябва да платя и сумата която продавача трябва да плати като такса за да се сключи ескроу сделката?

Таксата за превод чрез системата Blink (моментален превод в рамките на секунди), която използваме, е между 2 и 4 лева (около 2 евро).
Защо таксата се поема само от получателя?

Много точно попадение сте направили!
Поздравления. Отдавна има нужда от такава услуга в българското интернет пространство.
И аз имам един много важен за мен въпрос!?!
Предлагат ми в момента да купя една група във фейсбук + инстаграм акаунт + ТикТок акаунт като общата аудитория на трите акаунта надхвърлят 1 млн членове.
Сумата за която ми я продават е 10К лева. Как става цялата процедура по прехвърляне на акаунтите и плащането на парите? Човека от който купувам акаунтите живее в Германия, а аз съм в България. Дори да имахме възможност за лична среща това едва ли би било полезно защото аз и да му дам парите на ръка той винаги може да ме прецака по някакъв начин като уж ме направи администратор на групите и на акаунтите и после да си ги вземе отново. Има много такива случаи. Моля ви обяснете по най простия елементарен начин как се случват нещата про ескроу посредничесто? Каква е тосната сума която аз трябва да платя и сумата която продавача трябва да плати като такса за да се сключи ескроу сделката?
Здравейте г-це Веселинова.
Да! Обслужваме сектора "Мета продукти" за покупко-продажби на фейсбук групи, инстаграм акаунти, тик ток акаунти и ютуб канали и акаунти. Схемата която използваме в този сектор е следната:
1. Продавач и купувач се договарят за цена и използване на системата EscrowTickets.
2. Правят си акаунти в платформата на EscrowTickets.
3. Продавача създава "Нов Escrow" сделка.
4. Купувача се съгласява с условията и цената на сделката и приема Escrow сделката.
5. Купувача избира от методите на депозиране на заявената сума. Методите са ( Банков превод по IBAN в EscrowTickets сметката в банка на името на компанията обслужваща платформата EscrowTickets. Втори вариант превод по IBAN по сметка в Epay.bg , трети вариант по КИН номер в Epay.bg. Четвърти вариант на каса на EasyPay по КИН на Epay.bg на компанията обслужваща EscrowTickets.
Предвиждаме още няколко варианта като Revolut, Wise, Stripe, Viva.com - но за момента заради таксите които искат тези компании сме само с Българските банкови инструменти. Купувача извършва плащане към Escrow сметката което му се отразява в порфейла в платформата.
6. След депозиране на договорената сума заедно с комисионната на EscrowTickets която е в размер на 5 Евро + 1% от общата сума по договор, ние имаме задачата да се свържем с продавача и да го уведомим, че сумата по Escrow сделката е депозирана.
7. Продавача ни изпраща на нас данните за логване в акаунтите и ни добавя нашите профили като администратори на въпросните групи и акаунти.
8. Ние влизаме във владение на акаунтите описани в договора. Премахваме административния достъп на продавача до въпросните акаунти за да не може да ги управлява след като му бъдат изплатени парите по договор.
9. След като влезем във владение на акаунтите ние се свързваме с купувача и му предоставяме пълен достъп до акаунтите като му даваме права на администратор. След това той премахва нашият профил от администрацията на акаунтите. Вече е влязъл във владение.
10. Ние освобождаваме плащането към продавача. Продавача заявява през контролния панел на платформата EscrowTickets изтегляне на получените средства като в договора е описано , че ние изплащаме средствата при приспадане на нашата комисионна от 5 Евро +1% от заявената сума за изплащане. Тъй като използваме системата за моментални преводи Blink има такса превод от обслужващата банка в размер на от 2 до 4 лв. което се явява около 2 Евро. Тази сума се добавя към комисионната на EscrowTickets.

Даваме пример с изчисление на сумата и комисионната върху споменатата сума от вас в размер на 10 000 лв.

При депозит към EscrowTickets депозирате сумата от 10 000 лева което 5113 Евро. Добавяме нашата комисионна от 5 Евро +1% от общата сума и се получава , че трябва да депозирате общо сумата от 5169.13 Евро като нашата комисионна се получава 56.13 Евро.

При изтегляне на получените средства схемата на изтегляне с комисионните за EscrowTickets е следната.
Продавача заявява за изтегляне сумата от 10 000 лв. или 5113 Евро. От сумата изваждаме нашата комисионна от 5 Евро +1% от общата сума. Получената сума се равнява на 5056.87 Евро като нашата комисионна е 56.13 Евро. Към тази сума изваждаме още 2 Евро заради комисионната на банката за превод по Blink системата. Така общата сума която ще получи продавача е 5054.87 Евро.

Имайте предвид, че различните банки взимат различни комисионни при преводи на суми над 1000 лева по системата Blink. Предварително всеки продавач при изтегляне на средства ще бъде уведомен писмено за тази комисионна на съответната банка.

Това е системата на комисионни и работа по обслужване на EscrowTickets сделките.

Защо таксата се поема само от получателя?
Това е банкова такса и всеки от страните по договора - продавач и купувач поемат своята страна по заплащане на банковата такса.

EscrowTickets не взима никакви допълнителни такси в наша полза.

Благодарим ви , че проявявате интерес към нашата система

Поздрави от екипа на EscrowTickets.com :)

Последно редактирано:

Горе