Предлагам: ★★★ СУПЕР ПРОМО - Добавяне в групи и покани към страница

Статус
Not open for further replies.

SoloContraTutti

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Здравейте, напоследък не ми остава много време да се занимавам с поддръжката на темите ми от подписа, където предлагам фейсбук услуги за канене на хора към страниците ви и увеличаване броя на хората в групите ви, та желая темите да бъдат изтрити или пратени в коша, с което си позволявам да отворя нова тема, която ще е временна.

От сега до 3 март (включително) каня 4000 човека да харесат страницата ви за само 14 лв., а за 16 лв. добавям 4000 човека във вашата група. Хората са от България и са реални профили. След промото ще преустановя този тип услуга и скоро няма да я предлагам.

Единственото нещо, което съм длъжен да кажа, е че процеса на канене няма да е като досега ръчно, а със скрипт. Досега в няколко МОИ страници и такива на приятели съм канил по този начин - проблем със страниците не е имало, нито блокирани такива и с предупреждения. Ако случайно възникне такъв проблем в рамките на седмица след плащането, то ще бъде възстановено. Както казах - хората са напълно реални, не са фейк профили и каненето не е лайкджагинг.

За да не отчете ФБ съмнителни действия, то ще се наложи да има интервал, между всяко едно добавяне/канене. Ако интересът към услугата е голям, то ще е валидна до 3 март (както е упоменато по-горе), но който е писал в последните дни ще е просто по-назад на опашката във времето за изпълнение. Всичко е по ред на писалите.

Плащанията ще стават часове/ден преди да започна каненето/добавянето, за да не стават обърквания, а по всяко време може да се изкаже заинтересованост в темата или на ЛС, приемам плащания в ePay, Bitcoin, може и Skrill.
 
ОК, да стартираме с едно "каня 4000 човека да харесат страницата ви за само 14 лв."?
Какво се изисква от мен?
 
от 4000 поканени 4000 ли ща харесат страницата или колкото толкова че има разлика
 
Разбира се, че има разлика. Поканите са си покани, а не гарантирани харесвания. Постига се различна успеваемост, при все, че и страницата има значение от какво естество е.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе