13 месеца много работа и накрая пак нищо.

cumo_bg

Member
Здравейте,

От 16 години дълбая на едно място в сферата на филмите - легално съдържание, без филми онлайн, без бюджет, предимно го използвах да
уча и да експериментирам, но от 1 година се заинатих да го направя топ сайт за филми и сериали информация и филтър.
През годините експериментирах с много неща.
- взимах от jinni ключови думи, с които можеше да се филтрира филм от типа - каубойци в Маями, през 20ти век, както и куп други думи описващи филма
- създадох тест, който на база на настроението ти да препоръчва филм - това ми е най-голямата инвестиция платих на една жена да изследва как да се направи това - психология
- jinni го продадоха и спря да съществува, махнах този модул
- добавих кино програма, добавих куизове, добави класации, добавих възможност потребителите да си правят дневник
Експериментирах и се учих.

Бях ок с това, че не е топ 1 сайт за информация. Покрай пандемията беше гръманл страшно много правех по 4000 - 4500 посещения на ден и съответно приходът беше приличен - около 470 евро на месец - при условие, че не бях оптимизирал нищо.

Та от 13 месеца се опитвам да съборя баш конкурента ми - синеспиш(да не му правя реклама, явно си има достатъчно) - сайт който е тотално занемарен почти без ново съдържание, но продължава гугъл да го харесва повече от моя при търсене на "филми с еди кой си актьор".

1775155719560.png

Да, във време на AI съм стигнал до изводът, че този сайт няма огромно бъдеще ако освен не стане някакъв инструмент. Аз съм го направил, но явно не е толкова добър като на letterboxd, въпреки че има няколко, които се броят на пръстите на ръцете потребителя, които го използват редовно.

Сайтът мисля, че го оптимизирах почти идеално по всички бест практис - разбира се с помощта на AI, но бе ефект. Пробвах абсолютно всичко, само едно единствено нещо не съм, защото смятам, че е лъжа и може да изиграе лоша шега при неправилно правене, а и в България вече не знам как се прави, след като вече няма директории - backlinks.

Сайтът е filmitena.com, ще съм благодарен на всякакви критики, препоръки, мнения и съвети, колкото и да са крайни, защото аз се изчерпах, понеже го ползвам докато жена ми е майчинство да се занимава с него по час два на ден, а възращаемостта е мижава, за положения труд, най-вероятно ако не открия някакъв начин да го захаресва гугъл повече от конткурента лятото ще го оставя на едночасова поддръжка 1 път в седмицата.

Благодаря за отделеното време!

1775156115845.png

Понеже знам, че ще има и любопитно за печалбата ето я - мижава. Рекордът ми е 28евро за 1 ден.
1775156442239.png

Последно редактирано:
Куц домейн, в индекса няма текст, не ползваш футъра - линкване на второстепенни страници, Филтър - Търсене на филми/Намери филм.
Бекликовете са малко,
какво вижда потребителя - оптимизирай малко рекламите.
Screenshot 2026-04-02 at 22.16.34.png

иконата за навигацията в мобилни е на грешното място, едва ли някой клика там.
Имаш faq ама няма съдържание в него??
Screenshot 2026-04-02 at 22.19.46.png
направи си един скрипт да ти генерира ог имаге по темплейт в който само вкъкваш снимката на актйора и името му.

Подобни филми - защо са скрити?

Филми на Хаси Харисън – филмография | Filmitena - filmitena.com
защо на? Те не са нейни, тя участва в тях - Филми с ХХХХ ХХХ

РЕгистрацията е плашеща, Любими жанрове го сложи като втора стъпка, нямя фейсбук няма гугъл?
https://filmitena.com/User/MovieWall/27323 това не работи

Последно редактирано:
Много благодаря, полезни бележки!
- Ще обърна сериозно внимание на футъра.
- Ще оптимизирам рекламите - бях го правил, но януари бяха паднали кликовете и ги върнах така и от тогава не съм ги бутал, но ще ги оправя.
- Подобните филми ги бях скрил, защото оптимизирах транзакциите преди години, понеже поради някаква причина се товареше сървара и търсех от къде, но оправиха сървъра, но не съм върнал да се показват, но и това ще оправя.
- Филми на - това го сменях няколко пъти в продължение на 12 месеца, минах и през "Фими с", "Филми със", просто сега е на етап "на", но ще го оправя и това, правилно е да бъде с / със
- Да, не работи, оправих го и за това благодаря, от последните промени не съм изтествал, както трябва.
- Ще поработя върху регистрацията, някак не искам да ползвам фейсбук или гугъл за регистраниця, никога не съм храсвал да ги ползвам.

Остава въпросът, как да се справя с беклинковете в България, изчетох целия форум тук, не можах да се убедя, че трябва да плащам на съмнителни сайтове, да ми пускат линкове, но може би има смисъл? Защото по друг начин не знам как да ги направя тези беклинкове.

Отново благодаря за отделеното време, бяха ми много полезни бележките!

Съмнителни сайтове не, само качествени беклинкове.
По добре 1 хубав от колкото 10 куци.
Тук има много добри оферти, @cross предлага примерно за 65 евро линк в бнрнюз

Психология и филми 😂😂😂 не знам колко си платил за тази тъпотия, но със сигурност са най-грешните пари 😂😂😂
Не мога да се сългася, че е простотия иначе парите са грешни. Един филм за да ти хареса е много важно и моментното ти психично състояние.

И вече всичко е ИИ, никой няма да се рови да търси филми. Отваряш джипити, даваш си критериите и ти препоръчва нещо. Без драми и психологии 😆

Не мога да се сългася, че е простотия иначе парите са грешни. Един филм за да ти хареса е много важно и моментното ти психично състояние.
Пълни глупости. Аз си харесвам sci-fi и horror. Без значение от настроението друго едва ли бих гледал. Чат-пат някоя комедия и то от липса на качествено съдържание от другия жанр.

И вече всичко е ИИ, никой няма да се рови да търси филми. Отваряш джипити, даваш си критериите и ти препоръчва нещо. Без драми и психологии 😆
Ще се учудиш колко много хора ги мързи и не знаят как да си зададат критерите на чата и предпочитат, просто да кликнат и да видят това, което им трябва - някой да ги води. За другото, не е актуален модул, за да влизаме в детайлен спор :)

Не виждам много смисъл от тоя сайт.
"Entertainment" нишата е една от най-нископлатените в Адсенс, да не говорим че е и на български.

Не виждам нищо, което да го няма в много други, по-големи сайтове.
Примерно https://www.themoviedb.org поддържа и български език...

Дизайнът е кофти. Всичко е еднообразно и дори и да има някакви интересни функции, няма визуални индикации за тях. Синефиш в тоя аспект е много добре, колкото и да е ретро и колкото и хич да не е респонсив.

ТЛДР: може би най-пренаселената ниша, с изобилие от инфо в интернета от който и ъгъл да го подхванеш. Продай го и се заеми с друго.

"Entertainment" нишата е една от най-нископлатените в Адсенс, да не говорим че е и на български.

Дизайнът е кофти. Всичко е еднообразно и дори и да има някакви интересни функции, няма визуални индикации за тях. Синефиш в тоя аспект е много добре, колкото и да е ретро и колкото и хич да не е респонсив.

ТЛДР: може би най-пренаселената ниша, с изобилие от инфо в интернета от който и ъгъл да го подхванеш. Продай го и се заеми с друго.

Това ми е много полезно: "Дизайнът е кофти. Всичко е еднообразно и дори и да има някакви интересни функции, няма визуални индикации за тях." ще поработя върху него.

Не ми е основен проект, а нещо странично и малко, просто се заинатих да открия дали мога да го направя номер 1, но явно не се справям, за това и търся страничен поглед, за сега получих много добър фийдбак!

По скоро изгелжда аматьорски дизайна, като цяло е абсурден и без логика ама рекох друг да го играе хейтър и да си мълча.

Това ми е много полезно: "Дизайнът е кофти. Всичко е еднообразно и дори и да има някакви интересни функции, няма визуални индикации за тях." ще поработя върху него.

Не ми е основен проект, а нещо странично и малко, просто се заинатих да открия дали мога да го направя номер 1, но явно не се справям, за това и търся страничен поглед, за сега получих много добър фийдбак!
вместо да се занимаваш с пълни глупости , за времето отделил на този проект да се беше научил да правиш Ai сериали с Изкуствен интелект. Това е бъдещето и има ужасно много пари в него.

вместо да се занимаваш с пълни глупости , за времето отделил на този проект да се беше научил да правиш Ai сериали с Изкуствен интелект. Това е бъдещето и има ужасно много пари в него.
AI видео рецензии на сериали за по лесно

По скоро изгелжда аматьорски дизайна, като цяло е абсурден и без логика ама рекох друг да го играе хейтър и да си мълча.
Ама хейтът е полезен защо да мълчиш, не съм дизайнер и явно не си задавам правилните въпроси за да го направя читав и съм се концентрирал върху грешни неща. Хейтът никога не е приятен, но често е много полезен. Та снощи се събудих в 4 часа и реших да го пусна да се продава, явно не се справям и не ми е нужна такъв дразнител. :) Перфектен пример за полезен хейт :)

Ама хейтът е полезен защо да мълчиш, не съм дизайнер и явно не си задавам правилните въпроси за да го направя читав и съм се концентрирал върху грешни неща. Хейтът никога не е приятен, но често е много полезен. Та снощи се събудих в 4 часа и реших да го пусна да се продава, явно не се справям и не ми е нужна такъв дразнител. :) Перфектен пример за полезен хейт :)
относно такива сайтове и продажните им цени се консултирай с @pepo_999 , той ще ти даде най-правилната посока и цена за твоя сайт
:)

умряла работа, вече никой нищо не купува, ще се продаде ако се продаде за жълти стотинки
Ако не се продаде го оставям на "самотек", докато може да си плаща домейна и хостинга, след което естествено приключва съществуването му.

Последно редактирано:
не е само тука, навсякъде станаха специалисти и никой не дава и лев за сайтове и подобни, в кръчмата оставят на вечер повече пари отколкото им се дава за инвестиция

Горе