15 лв за банер.

C.Cenov

Well-Known Member
Рейтинг - 92.9%
13   1   0
Давам 15 лв за банер в 3 размера. Ако ми хареса го взимам (анимираните ще имат предимство). Повече информация на ЛС.

П.С Плащане само епай.бг

Последно редактирано:
От: 15 лв за банер.

Аз мисля че той вече свърши :)
Един съвет за младите дизайнери. Винаги слагайте watermark преди да продадете ваш продукт. (Нищо лично с темата)

Аз мисля че той вече свърши :)
Един съвет за младите дизайнери. Винаги слагайте watermark преди да продадете ваш продукт. (Нищо лично с темата)

Аз се зачудих дали да сложа.. видях, че потребителя има iTrader 2 и си викам.. айде айде.. няма да ме измами..
Но.. идва онлайн и не пише...

Просто сложете един минус итрейдър ако не отговори на участниците и готово.

Както се случи и с юзърът над мен преди време... Пусна конкурс и замлъкна. Сега може и да сръбне от собствената си попарка като гледам :)

Споко видях банерите още когато ми ги прати, никъде не съм написал че ще взема първият направен банер. Ще взема този които ми харесва най-много. Ще изчакам до понеделник и тогава ще избера. За какво ще ми го лепва този итраде (не че ми пречи) но така или иначе няма да ползвам нещо за което не съм платил. v3sk0z в понеделник ще ти отговоря и на тебе, но нямам регистрация в пайпал и не знам как би станало евентуално разплащане.

Горе