2 в 1: Статия + линк

Статус
Not open for further replies.
От: 2 в 1: Статия + линк

Работата с клиентите продължава, много от колегите се възползват от офертата. Възползвайте се и вие за вашите сайтове, ще получите качествена ПР статия, написана от нашия екип, а при желание - и отлична изходяща връзка към вашия сайт.

Можем да поемем почти всякакви тематики, успешно работим и изпълняваме поръчки за статии на теми като дизайн, мода, стил, козметика, облекло, туризъм, видео и фотографски услуги, интериор, мебели, различни статии за дома .... темите са много и не мога да изброя всички.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Имате броени дни да се възползвате от настоящата оферта - единична цена на статия в новинарския сайт на цена от 15 лв. Тази цена ще е валидна до края на този месец.

От май месец цената ще бъде увеличена и вече една статия ще бъде на цена от 20 лв.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Още малко остава да се възползвате от старата цена. От неделя ще има нова, по-висока цена за статиите и услугата, която предлагаме.

А ако ви са нужни статии за вашите сайтове, то нашият екип ще ви напише такива.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Още само един ден имате на разположение за да се възползвате от офертата на старата цена: 15 лв. за статия в новинарски сайт. От Великден ще има нова, по-висока цена.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Още малко време до полунощ. От Великден - нова, по-висока цена.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Ще направя намаление за клиенти, които поръчват статии на едро. Намалението ще бъде 50%, т.е. 1 статия ще бъде с цена 10 лв. Минимално количество поръчани статии - 100 бр. Време за изпълнение на поръчката - 1 месец (30 дни).

За всички останали които поръчват единични бройки - цена на една статия е 20 лв.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Да напомня на колегите, че ако не разполагат със статии, то ние ще ви напишем качествена статия, а вие не е нужно да заплащате за написването на статията, това е безплатна услуга за нашите клиенти. Статиите ще бъдат написани от нашият екип, а в него работят най-добрите копирайтъри.

Също така може да се обръщате към нас ако се нуждаете от статии за вашите сайтове.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Един съвет към колегите, които оптимизират сайтове: В последно време много от колегите или не знаят какво да правят или гледат да спестят пари и искат да оптимизират една статия за всичко. Това не може да стане. Имал съм случаи, когато ми се искат по 2-3 изходящи линка в една статия и заявки за оптимизиране на статията по половин дузина ключови думи. Това е много погрешна практика.

Нека колегите да знаят, че за да е най-добър резултът, при мен в статиите може да има само 1 изходящ линк, статиите трябва да се поръчат за една ключова дума/словосъчетание. Като услуга към нашите клиенти, нашият екип от копирайтъри ще поеме написването на статията вместо вас. А в екипа работят едни от най-добрите копирайтъри.

Все още цената на една статия е 20 лв. Ще има намаление за колеги, които поръчват повече от 5 статии. 5 статии ще бъдат на цена от 75 лв. Време за изпълнение на 5-те статии - 30 дни.

Ако имате нужда от статии за вашите сайтове - обръщайте се към нас, нашият екип от копирайтъри ще ви помогне!
 
Последно редактирано:
От: 2 в 1: Статия + линк

50% намаление на статиите. Възползвайте се от офертата за ПР статии на половин цена. Само до края на тази седмица.

Само до 26 юни 2016 г., неделя, цената за публикуване на 1 статия ще бъде 10 лв. Условията за да се възползвате от намалението от 50% са следните: Статията трябва да бъде написана от вас, трябва да бъде с дължина минимум 350 думи, уникална статия, предоставя се само 1 изходяща връзка. Ако не разполагате с готова статия или няма кой да ви я напише - ние ще ви помогнем и нашият екип ще ви я напише. Цена за написване на статия - 5 лв.
 
От: От: 2 в 1: Статия + линк

Интересувам се, пиши ми на лично, за да се разберем (остави имейл, ако ти е удобно)
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Отговорил съм на всички запитвания, имате още малко време да се възползвате от промоцията. Само днес, до края на деня 50% намаление, една статия предоставена от вас - 10 лв.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Промоцията от 50% намаление свърши, който се е възползвал - възползвал! От днес се връща цената на статиите - 20 лв. на една статия. Ако не разполагате със статии, нашият екип ще ви напише безплатно статиите.
 
От: 2 в 1: Статия + линк

Може да се обърнете към нас и нашият екип ако се нуждаете от ПР статии и линкове за вашите проекти на тематики като дизайн, мода, стил, козметика, облекло, туризъм, видео и фотографски услуги, интериор, мебели, различни статии за дома. Ще получите качествени статии, написани от най-добрите копирайтъри.
 
Само днес, на днешния ден свалям цените с 50%. Една статия в новинарския сайт ще бъде на цена от 10 лв. (вместо 20 лв.). Офертата важи само за днес, до полунощ. От утре цената ще бъде обичайната - 20 лв.

Статиите трябва да бъдат предоставени от вас, уникални, само с един изходящ линк, сайта позволява статии на всякаква тематика. Ако не разполагате с готови статии, нашия екип ще ви напише. Цена за написване на статия - 5 лв.

За да се възползвате от промоцията, трябва да поръчате и платите днес.
 
След петъчната промоция, рекламните статии са на обичайната си цена - 20 лв. Сайта позволява да се публикуват статии на много тематики: туризъм, мода, обзавеждане на дома, козметика, дрехи и бельо, видео и фотографски услуги. Ако не разполагате с ваши статии, то нашия екип ще ви напише статия безплатно. Статиите ще бъдат написани от най-добрите копирайтъри.
 
Може да се възползвате и от другата ми, комбинирана оферта - при нея заедно с рекламните статии ще получите анонси в активни и поддържани страници във фейсбук. Страниците са големи, активни и хубави - едната страница има над 160к фена и 3 милиона рийч!
 
Статус
Not open for further replies.

Горе