2 в 1: Статия + линк

Статус
Not open for further replies.
Продължава предлагането на рекламни и ПР статии. Тематиките от които може да се възползвате са големи: туризъм, мода, обзавеждане на дома, козметика, дрехи и бельо, видео и фотографски услуги. За да се постигне максимално качество, в статиите е позволено да има само един изходящ линк. Ако не разполагате с готови статии, то нашият екип от копирайтъри ще ви ги напише, а в екипа работят най-добрите копирайтъри в страната.

Не един път се случва статиите публикувани при мен да изпреварват в класирането в Гугъл рекламираните сайтове, в следствие на което посетителите си мислят, че аз предлагам и продавам съответните продукти и да искат да си ги набавят от мен. По този начин вие получавате силна, контекстуална връзка на много ниска цена - само 20 лв. за една статия.
 
Тематиките, от които може да се възползвате за рекламни статии са многобройни: туризъм, мода, мебели и обзавеждане на дома, козметика, дрехи и бельо, видео и фотографски услуги. Срещу 20 лв. ще получите отлична рекламна статия с линк. Статията ще бъде написана безплатно за вас от нашия екип копирайтъри.
 
Ако имате нужда от ПР статии на теми като мебели и обзавеждане на дома, мода, туризъм, дрехи и бельо, козметика, видео и фотографски услуги и още... свържете се с нас. В нашия екип работят едни от най-добрите копирайтъри и ще ви напишем безплатно статиите, които ще поръчате.
 
Здравейте! Бих искал да се възползвам от офертата за страниците във Фейсбук плюс линк със статия в сайт. Пишете на Л.С. когато ви е удобно.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе