.

От: Големи СЕО грешки :)

Добър ден на всички оптимизатори!Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничка в google. Ще избера и ще платя добре на човека, който се докаже, че е най-добрият оптимизатор тук. За тая цел ще си позволя да обявя едно малко seo конкурсченце. За 2 седмици броено от днес искам да видя кой от вашите български уебсайтове ще се изкачи най-високо в google по една дума, която ще измисля в момента и която няма да я има много в интернет. Айде да е дума, която е направена от съединяването на "бот" и "Илия" значи: "ботилия". След две седмици ще пусна търсене за думата "ботилия" и ще видя кой от българските сайтове е на първо място, след което ще се договорим със собственика му за едно добро заплащане за оптимизация на моя сайт по една или повече клюдуми.

Привет, Илия. Моето предложение е думата да бъде "балтия". Това е синоним на думите секира, топор, сатър. А защо "Балтия"? Защото още със 2-те си еднакви мнения плачеш най-малко за "Балтия" поне за седмица. Само седмица, защото пишеш поне горе-долу грамотно. Ако не си поредния спамер, може да пуснех оферта в раздел "Пазар". От там има голяма вероятност темата да се премести в този раздел. Успех. :lol:
 
От: Големи СЕО грешки :)

За 2 седмици броено от днес искам да видя кой от вашите български уебсайтове ще се изкачи най-високо в google по една дума, която ще измисля в момента и която няма да я има много в интернет.

Тия две седмици работа ще ги платиш на хората, нали ?
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

Илия, какво ще направиш ако победителя иска повече пари от колкото си готов да платиш ?
Ти колко пари си готов да платиш ?
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

"след което ще се договорим със собственика му" това малко много относително. Какво значи ще се договорим? Хипотетично, допускаме че печеля, казваш че искаш да ти оптимизирам сайта за думичката "дръвник" за което ти поисквам 17к и ко праим? По живо по здраво, а дето съм копал 2 седмици, а всички остали дето са копали 2 седмици?

Може би е добре да се оформи конкурса с по-специфични параметри, че така надали някой ще се включи. То за 1 банер за 5лв. кви панаири стават ти за оптимизация 2 седмици :)
 
За тая цел ще си позволя да обявя едно малко seo конкурсченце

Доообреее то seo-то е евтино нека да е конкусченце пак ще извадиш късмет ако някой спамер реши да се включи :D
смешна работа това е сериозно нещо което иска сериозни пари
неможе да праснеш е така конкурсченценценченцееее

никой нема да се хвърли и да си утепа 2 седмици за клиент който не е сигурен, няма гаранция и който пише тема с такъв вид...
добро заплащане - това за тебе може да е 1000лв а за тоя който ще свърши услугата да е 10 000лв

Праснал си я тая тема така, че все едно бързаш да натрупаш 10-те поста
 
Последно редактирано:
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

А, 2 седмици ... Купувам ботилия.com и с 5 връзки съм първи за този период :) 10 минути работа.
Но не там е проблема :) Мисля, че е ясно къде е ...
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

А, 2 седмици ... Купувам ботилия.com и с 5 връзки съм първи за този период :) 10 минути работа.
Но не там е проблема :) Мисля, че е ясно къде е ...
Там е въпроса че домейна струва пари, линковете струват пари и труда струва пари. Там е работата че все едно някой ти казва "Айде сложи 100 лева за СЕО пък ако излезеш на първо място може да се договорим нещо."
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

Ще избера и ще платя добре на човека, който се докаже, че е най-добрият оптимизатор тук.
До 50 лв еднократно не е добро заплащане! Кога ще вденете?!?
За тая цел ще си позволя да обявя едно малко seo конкурсченце.
Брей, голямо тузарче се извъди, бе! Конкурсченце...
За 2 седмици броено от днес искам да видя кой от вашите български уебсайтове ще се изкачи най-високо в google по една дума, която ще измисля в момента и която няма да я има много в интернет. Айде да е дума, която е направена от съединяването на "бот" и "Илия" значи: "ботилия".
А защо не с думата лайнцемалко? Нея изобщо я няма в интернет, а и ще ти направя сайта номер 1 по тази дума, при това напълно безплатно! Приеми го като жест на добра воля.
След две седмици ще пусна търсене за думата "ботилия" и ще видя кой от българските сайтове е на първо място, след което ще се договорим със собственика му за едно добро заплащане за оптимизация на моя сайт по една или повече клюдуми.
Както казах, по фразата "лайнце малко" (слято) ще оптимизирам и без пари. Задръж си 50-те лв.

Тук можеш да видиш един друг супер сериозник как е търсил човек за същото, като е предложил "работа=заплащане", при което ако се изкара сайта му на 1-ва позиция по думата му (бюджет 30-40, до 50 лв макс., задължително еднократно, че иначе не му било по джоба) ще плати, но само СЛЕД като позицията е постигната.

Ей, не се научихте, че SEO-то е скъпа услуга!
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

Здравей приятел на Илия.
Радвам се на отговора. Аз няма да участвам, но все пак немога да не забележа некоректните условия, който ще ви спестя.
Имам идея обаче може да го приемеш като спам. :D
Предложи услугите си на твоя приятел Илия и му свърши работата ти. :)
 
От: От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

Второ, не знам защо линковете ви струват някакви пари. Ако искате ще ви дам списък със сайтове, в които можете да слагате линкове безплатно. Нарича се "събмит".
Ами, как ще знаеш? Как ще знаеш, когато само като чета какви ги ръсиш (ти и другия от същия акаунт, защо пишете от 1 не ми е ясно, както и да е) явно, че никак не си наясно с оптимизацията. Събмитът, мойто момче отдавна не помага за нищо повече от подобряване на индексацията на даден сайт или изграждане на по-добра deep link структура, но не и за SERP. Ако се надяваш някакъв си auto submit, semi-submit или дори ръчен събмит в 10 к директории да ти помогне за първа страница по конкурентни фрази - сбъркал си годината. Това отдавна не е възможно, но ламери като теб няма как да го знаят, разбира се. Ти правиш конкурси, все пак, не разбираш критериите, по които ще се спечелват.
Освен това, кой си ти, че да доказвам нещо на теб? Има си фирми и фрийлансъри, които предлагат оптимизация, потърси в Гугъл (SEO оптимизация, оптимизация, оптимизация на сайт и т.н.). Всички на първата страница сигурно си разбират от работата. Направо се свържи с тях, или поне виж цените, за да не окаже после, че и принципите на пазарната икономика няма да ти помогнат да си намериш "по-конкурентноспособен". Раздавате го широко, затова си мисля, че бюджетите няма да ви направят впечатление. В крайна сметка, щом специалистите си разбират от работата, а вие точно на това държите - да са кадърни в това, което вършат - няма да има проблем да им платите, нали? Но не - вие сте се разписали в този форум, където пускате съмнителен конкурс със съмнителна награда, та макар и за първенеца в него.
Я се стегнете и си бийте 2 шамара, за да не ви бият по 2 шута. Неплатежоспособни смешници, които търсят супер СЕО специалист във форум, след поставено "конкурсченце". Я се скрийте някъде!
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

@against- тези 2 седмици не се заплащат. Плаща се само за свършена работа по проекта на Илия. В тези две седмици ще видим кой е най-кадърният оптимизатор, след което ще го наемем.

Аз па си търся някой да ми измаже стената, ама искам най-добрия. Я се хванете с приятелчетата ти, ще си харесам някоя изоставена сграда, да я измажете и след 2 седмици ще видя кой се е справил най-добре. И ще го наема за 100лв да измаже и мойта стена. Ако не се навие - втория и така.

Ако си наистина добър оптимизатор няма да ти се наложи да "копаш 2 седмици", а само с 1 ден работа ще зададеш достатъчните условия за ранкинга, който ще се случи през следващите няколко часа или дни, когато се раздвижат паяците. Ако си от хората, които при срок за оптимизация от 2 седмици, постигат тази оптимизация за 2 седмици, а не за доста по-малък период от време, значи не разбираш от отимизиция и е по-добре да не си губиш времето с този малък конкурс.

Ма ти голям разбирач се извъди бе. Ако има добра конкуренция може и 2 години да не ти стигнат за първото място.

Абе откъде се пръквате такива бизнисмьени бе .....
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

Ужас, наглостта няма граници.
Илия, приятелю. Споразумеем ли се с теб за 200 лева бюджет на месец за оптимизация и ти ми кажеш че искаш на една конкурентна дума да излезеш за 1 месец на първа позиция. Ти определено не разбираш от СЕО.
Един съвет ще ти дам. Дано не е подигравка това, защото в противен случай, ще разбереш че СЕО-то освен че може да оптимизира може и други работи може. Да не се налага да заемаш първа позиция в "Света Анна" в травматологията.
Позволоих си наглостта, заради горния пост!
Относно конкурса който искаш да пуснеш, кажи и наградата каква ще е. Това като награда - Работа за незнайно колко пари... никой няма да ти обърне внимание.
Нека следващия ти пост да обесни наградата от конкурса, да няма какво да се разбираш после с хората.
Напиши точно и ясно. 1-во място ще има работа по проект за еди си каква цена, заплащане еди си каква цена...
Така се стимулират участниците в конкурса. Ти честно с твойте постове такъв стимул си им дал.... е отговора на колегата както си го стимулирал за "лайцебръмко"... :)
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

Уважаеми приятел на Илия, ти да не пиеш оцет на закуска е? Как ти роди главата толкоз глупости не ми е ясно. Като искаш ефтино, земи извикай от махалата няколко приятелчета и може да се редувате да "събмитвате". Купи им по 1 дерби кола и ето, ефтина работна ръка за милиони.
 
От: От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

@thinkfast- Ще се радвам, ако хора като вас не участват в конкурса. Не го приемайте лично и не се обиждайте, преди да сте прочел какво имам предвид. Първо, пак ще ви кажа, че не става дума за купуване на нови домейни. Искам да ми покажете как при вече закупен и функциониращ домейн, хостинг и развито съдържание в някои от вашите сайтове можете да качите в период от 2 седмици думата на първо място в Гугъл. Не се налага да купувате нови домейни. Второ, не знам защо линковете ви струват някакви пари. Ако искате ще ви дам списък със сайтове, в които можете да слагате линкове безплатно. Нарича се "събмит". Трето, това е малко лично, но...гледам как се мъчите да се ранкнете за "отслабване" и "специални диети" от дълго време, но не ви се отдава, така че...Не, не ме разбирайте погрешно- нямам нищо против и Вие да се включите в този конкурс, но просто съм сигурен, че няма да го спечелите, затова ще се радвам, ако хора като вас не участват.

1. Ти защо си мислиш че някой ще иска да си "цапа" сайта с твоите измислени кл. думи? За две седмици не е сигурно дали Г ще индексира съдържанието, не се знае дали ще те покаже изобщо в СЕРП-а, пък за 1ва позиция да не говорим. По мои наблюдения май малко 3-6 месеца са нужни за добри позиции. Специално за първа позиция, както казаха може и две години да отнеме в зависимост от нишата. Не можеш просто ей така да смениш тематиката на сайта спрямо нови кл. думи без да отнесеш някое наказание. С такава методика вместо на челните места ще отидеш в сандбокса и бог знае колко време ще стоиш там.

2. Аз си мислех че търсиш СЕО специалист а не събмитер. Събмитери в секция пазар - бол. СЕО-то няма нищо общо със събмита. Ако ти трябва СЕО специалист сложи една награда за победителя примерно 2000 лева, удължи срока на 3 месеца, пък после избирай който ти е по джоба. Уточни къде искаш да е на първа позиция - google.com, google.bg, google.us и т.н., кажи какъв таргет искаш - бг трафик, us трафик или какъвто ще да е.

3. Понеже ти си втория олигофрен който ми прави лични нападки относно сайта в подписа ми - махам го. Ти защо си мислиш че това е единствения ми сайт който фигурира в подписа ми? Айде ще ти кажа, това е експериментален проект който отдавна се класира на първи позиции за основните си ключови думи. Просто не ми се хвърля излишен труд за нещо което няма да има добра възвращаемост. Имам много по важни проекти на главата които в пъти си заслужават отделеното време. Та понеже не ми пука за него, затова е и в подписа ми. Тука има много олигофрени които намират начини да те прецакат.
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

ILIJA без лоши чувства ама ти ако беше отделил времето за отговора, който си публикувал по-горе да беше написал някаква смислена статия, щеше да хванеш някой друг потребител но чак конкурси и такива истории не са много сериозни особено на фона на двете мнения в форума.
 
От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

Скоро не бях чел подобни простотии! Най-смешно/трагично е с каква увереност пишеш ПЪЛНИ глупости и то в 2 километра пост. Ламер със самочувствие.
 
От: От: Търся си добър оптимизатор, който да може да ми качи сайта на първа страничкa

3. Понеже ти си втория олигофрен който ми прави лични нападки относно сайта в подписа ми - махам го.

А дали не е пак първият? :wink:

@ILIJA, виж в Хогуортс! Там като щракнат с пръсти и излизаш на 1st page за всяка дума, която желаеш. :wink:
 

Горе