30-дневен план за развитие на YouTube канал

nikoo11

Active Member
Здравей!
Създадохме с жена ми ръководство от 33 страници, в което споделяме ясен 30-дневен план за развитие на YouTube канал — базиран изцяло на реален опит и практики.
Предоставяме го напълно безплатно, с цел да помогнем на създатели да растат по-уверено и стратегически.
Ако ви звучи полезно, просто ни потърси, и ще ти го изпратим!
😊

аз много се кефя на канала ви защото има много интересни неща за живота на село и ме върнахте в детството ми когато ходех на село при баба и дядо и живота там е различен.... предпочитам го пред модернизма на големите градове. Спокойствието е безценно и най-важното е, че всичко като храна си отглеждате сами.

аз много се кефя на канала ви защото има много интересни неща за живота на село и ме върнахте в детството ми когато ходех на село при баба и дядо и живота там е различен.... предпочитам го пред модернизма на големите градове. Спокойствието е безценно и най-важното е, че всичко като храна си отглеждате сами.
Супер, надявам се да ви е интересно. Би ли се върнал да живееш на село? Искаш ли ръководството? Поздрав от наше село

глупости, Катето трябвеа да си направи собствен канал, паралелно с този и ще е много успешна, без теб, на тема, малко по- женска (лелинска) тематика. Аудиото е под всякаква критика, както винаги. Не мога да разбера ината и тъпизма, едни качествени микрофони да не вземеш.

глупости, Катето трябвеа да си направи собствен канал, паралелно с този и ще е много успешна, без теб, на тема, малко по- женска (лелинска) тематика. Аудиото е под всякаква критика, както винаги. Не мога да разбера ината и тъпизма, едни качествени микрофони да не вземеш.
Темата за микрофоните вече сме я коментирали с теб, няма достатъчно парици за техника, освен да ви пратя революта ни.

Горе