3Design.me - оферта

antigoogle

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, ние сме група, която се занимава с web design и програмиране(php,AS3,.NET, CF ,JS).
Предлагаме следното - 20% от всеки проект, който Вие сте ни намерили.Тоест, ако ни намерите клиент(единственото, което трябва да направите е да ни свържете с него), ние се договорим с него, направим му проекта и когато той ни заплати Вие взимате 20%.
Тъй като доста хора ме питат "ами как може да ви имам доверие" ще напиша следното.Ние имаме 3 варианта:
1. - Намирате ни клиент, договаряме се, правим проекта заплати ни се, а ние може да ви кажем, че не ни е платено или нещо подобно;
2.- да ви кажем, че сме се договорили за по-малко пари и така да дадем на вас по-малко;
3. - да бъдем коректни и честни и да разчитаме на вас, че ще ни намерите и друг клиент, знаейки, че в интернет информацията се разпространява изключително бързо, а положителния имидж изключително бавно.Сами преценете, кое би било най-изгодно за нас(Все пак за да излъжем трябва да имаме сметка, нали :)).
Ако имате някакви въпроси пишете на :
[email protected]
Това е профила ми във FB:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1668104913
, a това е страницата на сайта във FB:
http://www.facebook.com/3Design.me
 
От: 3Design.me - оферта

Ти май не си виждал другите БГ предложения.Повечето са такива, че дизайн по дефолт на браузъра да направя ще изглежда по-добре.
В момента стартираме и имаме трима дизайнера, така че можем да променяме каквото поискаме по наше усмотрение.
 
От: 3Design.me - оферта

Абе вие хубаво ама без портфолио и без хубав дизайн не ви виждам.
 
От: 3Design.me - оферта

Здравейте, ние сме група, която се занимава с web design и програмиране(php,AS3,.NET, CF ,JS).

Не исках да се намесвам,но не ти ли прави впечатление как си написал обявата.Тя е пълна с правописни,лексикални и каквито има там още грешки.
 
От: 3Design.me - оферта

Не искам да се заяждам, напротив поощтрявам бизнес идеите ви, обаче... Сайта е доста постен. За 3D дизайнери ви трябва нещо по-качествено за да хванете клиентела. От този сайт не разбрах нищо, освен цените на неясно обяснените услуги, които предлагате.

добавяне в търсачки - 200 лева на месец;
-Facebook услуги - 50 лева на месец;
-цялостна оптимизация - 500 лева на месец

малко са ви неконкурентни цените. Освен това "на месец", че вие може да ме добавяте в 1 търсачка на месец.. и какво от това? Кой ще плаща на вятъра. Ако обявите крайни цени на свършена работа по може да ви се върже някой - например челно място на 1ва страница на гугъл по ключова дума.. Цялостна оптимизация - 500 лв.. А половин оптимизация може ли да си поръчам ?

Сложете малко готови неща око да види, ръка да пипне...

Имам клиент обаче искам 80%..
 
От: От: 3Design.me - оферта

Ти май не си виждал другите БГ предложения.Повечето са такива, че дизайн по дефолт на браузъра да направя ще изглежда по-добре.
В момента стартираме и имаме трима дизайнера, така че можем да променяме каквото поискаме по наше усмотрение.
Ми променете го и тогава си пускайте офертата.
Що всички бързат и настояват да се изложат преждевременно - е туй не мога да разбера...
Страници във фейсбук вместо фирмен сайт/портфолио да пускаш е смешно.

Често имам разни потенциални клиенти за местния пазар дето се чудя на кой да ги префърлям ама да ме утрепеш не мога се сетя кой бих могъл да препоръчам без да ме е страх че ша ма изложи и после ще ме псуват... За цели сайтове. За отделните работи имам фаворити.
 
От: 3Design.me - оферта

И дизайна е по-скоро въпрос на вкус.Като цяло от всички ви имаше няколко градивни критики:
- не следва концепцията(тоест не е 3D);
- информацията може да се подреди по по-добър начин.
Всички останали мнения са хейтърски на разни пишлемета дето няма какво да си чешат(прословутото БГ интернет пространство).
На тези с градивната критика мога да кажа само едно - Благодаря, а на пишлеметата .......
 
От: 3Design.me - оферта

Кой си ти, че ще казваш кой е пишлеме бе антигугъл? кой беше ти?
 
От: 3Design.me - оферта

Ето още мааалко градивна критика (тъй като минава полунощ ще го давам кратко):
- Защо сайта ви е на българо-английски език? Примери: формата за контакт е с бутон, озаглавен "Submit" и под него пише "Contact Information", вместо email адрес, пише - Email Address", Vision without limitation, We design your success, Use our quick and easy form. or contact us directly (изречението почва с малка буква, завършва без точка и каква е таз бърза и лесна форма...). We do it with imagination също говори много.
- Махнете я тази "оферта" от сайта ви. С тази опция директно съобщавате на потенциалните си клиенти, че нямате клиенти. Далеч по-добре би било в долната част на сайта да си има един линк за афилиейт/сътрудници или както пожелаете да го наименувате. За да не се набива толкова на очи, и също така да не е редом до услугите, предназначени за крайни клиенти.
- Ще повторя и колегите, които се изказаха по-горе - не е лоша идея да представите проектите, върху които сте работили в сайта ви.

Всички тези може би за вас на пръв поглед дребни неща е твърде вероятно да ви преобърнат каруцата и в следствие на това, тези ваши трима дизайнера да си чоплят носа по цял ден без работа.
 

Горе