5$+снимка=100$

Колегата ми направи УНИКАЛНАТА снимка! Много ме кефи!

Пожелавам ти МНОГО, МНОГО поръчки!
Много е добър.. супер бързо ми я направи, и МНОГО ми хареса!!!!
УСПЕХ!!!!

Някой знае ли как да си я разпечатам на хартия? и колко ще ми струват 100 бройки примерно? И изобщо има ли колега от форума, който предлага такова нещо?
 
От: 5$+снимка=100$

Безплатните свършиха
Пускам 2 пакета на народни цени:)
3$+2снимки=2 x 100$
2$+3снимки=3 x 100$

3223f.png
 
От: 5$+снимка=100$

И при мен стана много хубаво, страхотна работа :)
Ако ми остане време, утре ще мина през един копирен център да видим как ще излезе.
 
От: 5$+снимка=100$

Според мен най-добре е да направиш следното отваряш един word документ поставяш три банкноти лицевата част на първа страница,а на втора още три от обратната им част и като ти ги принтират да ти ги принтнат веднъж първа страница после да я обърнат и на гърба и втора страница така,че лицевата и задната част на банкнотата да съвпадната после ги изрязваш и си готов,разбира се няма да са 100% като истински,но все пак:)
Или пък двустранно принтиране не знам точно как се става и е хубаво на цветен принтер,надявам се да не помислят,че искаш да пробутваш фалшиви долари,просто им обясни,за какво става въпрос:)
 
От: 5$+снимка=100$

Пускам всичко по долар докато ми писне:),няма значение от бройката,който иска направо да ми пише и прати снимка на лични,плаща се след това,ако сте доволни.
Който желае нещо по-специално следва допълнителна договорка.
 
Последно редактирано:
От: 5$+снимка=100$

С доста закъснение пиша, че бях навън тука седмица-две и чак сег успях да си погледна интернета. И видях че съм получил моята банкнота. Убиец е! Много готино ;) Браво на колегата !
 

Горе